FOLLOW US: facebook twitter

Οι «Φευγάτοι-Εκτός δρόμου» έκοψαν την πίτα τους στην Λίμνη Τσιβλού στο πλαίσιο της νέας τους εξόρμησης στη φύση!

Ημερομηνία: 12-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Για μια ακόμα φορά οι «Φευγάτοι-Εκτός δρόμου», πήραν τα… όρη και τα βουνά πεζοπορώντας με την απόφαση όμως στην νέα τους εξόρμηση να κόψουν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο φυσικό τους χώρο, μέσα στην ατέλειωτη ομορφιά της φύσης και εν προκειμένω στην πανέμορφη λίμνη Τσιβλού που βρίσκεται στην γειτονική Αχαία, στο δήμο Αιγιαλείας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Έτσι την Κυριακή το πρωί, όλη η πεζοπορική – ορειβατική ομάδα που έχει έδρα την τον Κάμπο, πήρε τα «όπλα» της, τον εξοπλισμό της και βεβαίως το κέφι της και την καλή της διάθεση μαζί με την πρωτοχρονιάτικη πίτα παραμάσχαλα και ξεκίνησαν τη διαδρομή τους με αφετηρία το χωριό Σόλος. Εκεί πεζοπόρησαν σε σε μονοπάτι & χωματόδρομο μέσα στο δάσος του Χελμού, παράλληλα διασχίζοντας πολλές φορές τα “αθάνατα” νερά του Κράθη, μέχρι να συναντήσουν την φυσική λίμνη Τσιβλού. Η λίμνη δημιουργήθηκε από κατολίσθηση μόλις 105 χρόνια πριν, όταν “βούλιαξε” το χωριό Τσιβλός και έφραξε τον μυθικό ποταμό Κράθη (ο οποίος πηγάζει από τα ύδατα της Στυγός με το αθάνατο νερό). Το βάθος της φτάνει τα 30 μέτρα και προστατεύεται από την UNESCO ως εθνικό πάρκο.

Εκεί, μετά από πορεία τριών περίπου ωρών, μετά από μια μικρή ανάπαυλα, φωτογραφίες περιμετρικά της λίμνης και φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής, έκοψαν και την πίτα τους, με πολλά χαμόγελα και ευχές για μια καλή χρονιά και πολλές παρόμοιες εξορμήσεις το 2020.

Η εικόνα ίσως περιέχει: επιδόρπιο και φαγητό


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος