FOLLOW US: facebook twitter

Οι «Εχθροί εξ αίματος» σκόρπισαν το γέλιο στο Σινέ Ρόδον! 

Ημερομηνία: 02-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός
Κέρδισε το κοινό η κωμωδία του ΑΡΚΑ που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Γαλανόπουλος
-Μια ακόμα παράσταση αφύπνισης με την υποστήριξη ανθρώπων της τέχνης για την ολοκλήρωση του ημιτελούς κινηματοθεάτρου Σταφιδοκάμπου

Με την ξεκαρδιστική κωμωδία του ΑΡΚΑ « Εχθροί εξ αίματος» η Ομάδα Θεάτρου Άνω Λιοσίων «Υπερφωτισμένοι»,  υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σταφιδοκαμπίτη Γιάννη Γαλανόπουλου,, έκαναν πρεμιέρα στο μαγευτικό και καταπράσινο χώρο του  ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ το βράδυ του Σαββάτου, κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών. Μια βραδιά που τα είχε όλα, χιούμορ, γέλιο αλλά και προβληματισμό, θεωρίες συνωμοσίας και στανικά σχέδια εκδίκησης,   ωραίες ερμηνείες  και φυσικά  δροσιά , καθώς  το θερινό σινεμά  του  Σταφιδοκάμπου ήταν το απόλυτο φυσικό αιρ κοντίσιον απέναντι στον καύσωνα!

Βεβαίως πέρα από το ίδιο το έργο, ο Γιάννης Γαλανόπουλος πιστός στην εκστρατεία που κάνει τα τελευταία 10 χρόνια για  να αναδείξει την ανάγκη αποπεράτωσης του ημιτετελούς  κινηματοθεάτρου Σταφιδοκάμπου που  παραμένει εδώ και 25 χρόνια μετά την ένταξη του στο ΕΣΠΑ  φάντασμα του εαυτού του, οργάνωσε μια  ακόμα παράσταση αφύπνισης και εξέφρασε την ελπίδα του ότι ακόμα και όταν θα είναι γέρος, ελπίζει να το δει τελειωμένο!.  Προηγήθηκε λοιπόν της παράστασης ένα βίντεο με δηλώσεις γνωστών ελλήνων ηθοποιών  και ανθρώπων της τέχνης και της δημοσιογραφίας, όπως ο Χ. Ρώμας, ο Γρ. Βαλτινός, ο Δ. Πιατάς, η Καρ. Καραμπέτη κ.α όπου δήλωσα υπέρμαχοι της προσπάθειας αυτής, ζητώντας από όλους τους εμπλεκόμενους να ολοκληρωθεί το κτίριο και να έρθουν να παίξουν και οι ίδιοι σε αυτό. Τους Υπερφωτισμένους και τον Γιάννη Γαλανόπουλο ευχαρίστησε από σκηνής και ο πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου Σταφιδοκάμπου  Γιώργος Αλεβιζόπουλος που πάντα βρίσκεται στο πλευρό τους.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κάθονται και εξωτερικοί χώροι

Η κωμωδία του Αρκά παρουσιάστηκε υπό την αιγίδα του 10ου Διεθνούς Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, με την υποστήριξη του Δήμου Φυλής και την διοργάνωση του Πνευματικού και Καλλιτεχνικού Κέντρου Σταφιδοκάμπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παράσταση συμμετέχει με τη φωνή του ο γνωστός περφόμερ Γιάννης Ζουγανέλης, ενώ έπαιξαν οι  , Λεπτό Έντερο: Μπαρμπηλένα Τριανταφύλλου , Παχύ Έντερο: Σπύρος Μαυρής, Δεξί Νεφρό: Ελευθερία Τριανταφύλλου. Μουσικές, σκηνικά, κοστούμια: Γιάννης Γαλανόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος