FOLLOW US: facebook twitter

Οι εξελίξεις στα εργασιακά στη Γ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων των Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως

Ημερομηνία: 10-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Πλήρη ενημέρωση όλων των δημοτικών υπαλλήλων μελών του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως, παρείχε στη διάρκεια τριών διαδοχικών συναντήσεων σε κάθε περιοχή, το Δ.Σ. του Συλλόγου. Τα βασικά θέματα που απασχόλησαν τις γενικές συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Ζαχάρω, Ολυμπία και Πύργου αφορούσαν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, το πρόγραμμα δράσης του συλλόγου, το ζήτημα του 13ου και 14ου μισθού αλλά και τις εξελίξεις στα εργασιακά.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος, ενημέρωσε τα μέλη για την ακύρωση της απεργοσπαστικής όπως είπε τροπολογίας Γεροβασίλη που απέκλειε από την διαδικασία κρίσεων όσους προϊστάμενους απείχαν από την αξιολόγηση σημειώνοντας πως ακόμα και σήμερα εργαζόμενοι απέχουν από την διαδικασία που είναι αντίθετη στις προτάσεις του εργατικού κινήματος αφού δεν προάγει ένα δίκαιο και αποτελεσματικό τρόπο αξιολόγησης.

Στη διάρκεια των συνελεύσεων έγινε αναφορά στην επέκταση των 8μηνων προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στους δήμους, ο πρώτος κύκλος των οποίων πήρε παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου ενώ μίλησε και για τα αποτελέσματα των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού της 3Κ, τονίζοντας πως από το συγκεκριμένο διαγωνισμό, στο Δήμο Πύργου θα ενταχθούν 17 εργαζόμενοι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος