FOLLOW US: facebook twitter

Οι «ΕρασιΤΕΧΝΕΣ» Αμαλιάδας πάνε Καρδίτσα: Προκρίθηκαν για να διαγωνιστούν στο 35ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Ημερομηνία: 15-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
-Παράσταση και στην Αθήνα

Η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ήλιδας «ερασιΤΕΧΝΕΣ» με το έργο «Ράφτης Κυριών» του Georges Feydeau, θα διαγωνιστεί στο φετινό 35ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας, που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 23 Μαρτίου 2019 στην Καρδίτσα.

Οι «ερασιΤΕΧΝΕΣ» επιλέχθηκαν στην οκτάδα των θιάσων που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό. Να αναφέρουμε ότι οι υποψηφιότητες για το διαγωνιστικό μέρος ανέρχονταν σε 26 και επιλέχθηκαν οι 8.

Οι «ερασιΤΕΧΝΕΣ» με ανάρτησή τους στο facebook αναφέρουν σχετικά:

«Είμαστε στην τρομερά ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι “ερασιΤΕΧΝΕΣ” είναι και επίσημα στους οκτώ προκριθέντες του 35ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας!!! Η χαρά μας και η ικανοποίηση μας τεράστια!

Με μόνη μας σκέψη τον πολιτισμό θα “διαγωνιστούμε” επτά ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες ανα την Ελλάδα στην φιλόξενη Καρδίτσα από τις 14 έως τις 23 Μαρτίου! Στόχος μας να περάσουμε όμορφα και να παροτρύνουμε τον κόσμο να ασχοληθεί με τον πολιτισμό!!!

Θέλουμε να πούμε σε ολους εσάς τους φίλους μας που μας παρακολουθείται ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μας δείχνεται την αγάπη σας τόσα χρόνια και μας δίνεται κίνητρο για την συνέχεια!!!

“Συνάδελφοι” ερασιτέχνες ηθοποιοί καλή επιτυχία και περιμένουμε πως και πως να σας γνωρίσουμε από κοντά!».

Παράσταση και στην Αθήνα 24 Φεβρουαρίου

Να σημειώσουμε επίσης ότι οι “ερασιΤΕΧΝΕΣ” Αμαλιάδας ,θα ανοίξουν τα φτερά τους και θα πετάξουν στην Αθήνα! Την Κυριακή στις 24 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 ο “Ράφτης Κυριών” θα ανέβει στο σανίδι του θεάτρου ΑΛΦΑ Ιδέα για τους συγγενείς, φίλους και Ηλείους που ζουν στην Αθήνα.

*Γενική είσοδος 6€

Κάντε κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα 6973234072 & 6972699375 ή στην σελίδα μας!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος