FOLLOW US: facebook twitter

Οι ειδικότητες στο Δ.ΙΕΚ Αμαλιάδας και το τμήμα Λεχαινών

Ημερομηνία: 22-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Τρεις ενδιαφέρουσες ειδικότητες θα λειτουργήσουν και φέτος στο Δημόσιο ΙΕΚ Αμαλιάδας και τρείς επίσης στο τμήμα του ΙΕΚ τα Λεχαινά.

Συγκεκριμένα, στην Αμαλιάδα:

Τεχνικός κομμωτικής τέχνης:. Οι επαγγελματίες – απόφοιτοι του κλάδου έχουν τη δυνατότητα να σταδιοδρομήσουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες, στο δικό τους κομμωτήριο ή κουρείο.

Βοηθός βρεφονηπιοκόμων:  Ο απόφοιτος της ειδικότητας μπορεί να εργαστεί σε: Δημόσια Σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Δημόσιους και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, Ιδρύματα που έχουν σχέση με τη φροντίδα και διαπαιδαγώγηση παιδιών μέχρι 6 ετών, ΚΔΑΠ, κ.α..

Τεχνικός Δασικής  Προστασίας: Ο «Τεχνικός Δασικής Προστασίας» διαθέτει γνώσεις, δεξιότητες και επαγγελματική στάση που τον καθιστούν ικανό να εργαστεί ως επαγγελματία που προστατεύει τα δάση από κάθε είδους κίνδυνο. Στα καθήκοντά του περιλαμβάνονται η αστυνόμευση των δασών για την αποτροπή παραβάσεων, η διαχείριση ελεγχόμενων κυνηγετικών περιοχών, η προστασία των καταφυγίων των ζώων, η στελέχωση δασικών σταθμών και πυροσβεστικών μονάδων.

Στο τμήμα Λεχαινών

1. Βοηθός Φαρμακείου

2. Τεχνικός Θερμοκηπίων & Καλλιεργειών Υπό Κάλυψη

3. Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών

Επισημαίνεται ότι στους απόφοιτους δίνεται αυξημένη μοριοδότηση σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος