FOLLOW US: facebook twitter

Οι Banda Morena και η Σχολή Χορού Χοροκίνηση στο Abelon festival

Ημερομηνία: 31-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

Με μια διπλή παράσταση χορού και μουσικής, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του  Abelon festival  στο υπαίθριο θεατράκι του Κτήματος Μπριντίζκη στο Λαντζόι, ένα πολυθεματικό φεστιβάλ που αγκαλιάστηκε από τον κόσμο. γιατί  παρουσιάζει  έναν ξεχωριστό χαρακτήρα ενώνοντας όλα τα είδη της τέχνης, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο στην κοιλάδα του Ενιπέα. Την μουσική, το χορό, την κίνηση, το θέαμα. Έτσι, την προσεχή Κυριακή  4 Αυγούστου το Abelon Festival , στις 21:30 το απόγευμα οι Banda Morena και η σχολή χορού Χοροκίνηση θα εμφανιστούν στη σκηνή του Κτήματος Μπριντίζκη, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες

Μια νέα μπάντα στην πόλη αποκαλύπτεται. Οι “Banda Morena” είναι ένα νεοσύστατο μουσικό σχήμα, με στόχο τη δημιουργία μιας πολυδιάστατης μπάντας, η οποία να κινείται σε ποικίλα μουσικά είδη. Βασική επιδίωξη ήταν το σχήμα να χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα, κέφι, δημιουργική φαντασία στη μουσική προσέγγιση, και γενικά να φέρει κάτι νέο στην τοπική μουσική σκηνή.

Η συμπλήρωση του «ρόστερ» της ομάδας έγινε μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση ανθρώπων που έχουν θητεύσει σε πολλά μουσικά σχήματα της περιοχής και όχι μόνο.

Στο ρυθμό και στον χορό θα μα συνοδέψει η σχολή χορού Χοροκίνηση, που δημιούργησε ένα χώρο με αγάπη και μεράκι, ικανό να φιλοξενήσει όλα τα είδη χορού. Στη σχολή διδάσκονται λαϊκοί και παραδοσιακοί χοροί, Latin και ευρωπαϊκοί, Zumba και Flamenco. Απευθύνονται σε κάθε άνθρωπο οποιασδήποτε ηλικίας που επιθυμεί να χορέψει.

Κυριακή 4 Αυγούστου ώρα 9.30 μμ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος