FOLLOW US: facebook twitter

Οι αγρότες παρατάσσουν τα τρακτέρ τους την Κυριακή στις πλατείες χωριών της Ηλείας

Ημερομηνία: 19-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Η ΟΑΣΗ Ηλείας σε συσκέψεις σε Τ.Κ και σε Αμαλιάδα και Μακρίσια ενημερώνει τους αγρότες και απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής

Στην τελική ευθεία μπαίνουν αυτήν τη βδομάδα οι προετοιμασίες των αγροτοκτηνοτρόφων για τις πολύμορφες και συντονισμένες κινητοποιήσεις τους σε όλη την Ελλάδα το τρίτο δεκαήμερο του Γενάρη, με αφετηρία την έξοδο των τρακτέρ στις 22 Γενάρη. Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας, συμμετείχε στην Πανελλαδική σύσκεψη που οργάνωσε η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, συμφωνώντας με τις αποφάσεις για την οργάνωση των κινητοποιήσεων τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά και την περαιτέρω κλιμάκωσή τους στη συνέχεια.

Σε σειρά συσκέψεων σε χωριά για τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τους βιοπαλαιστές αγρότες με το αυξημένο κόστος παραγωγής, την έλλειψη κατώτερων εγγυημένων τιμών για τα προϊόντα τους, την απαίτηση για αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματός τους, οργανώνει  στο πλαισιο αυτό η ΟΑΣΗ Ηλείας, με σκοπό την συνέχιση της πάλης και με παράταξη αγροτικών μηχανημάτων σε πλατείες χωριών, την Κυριακή 22 Γενάρη.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου της, η ΟΑΣΗ παράλληλα, προχώρησε ήδη σε δύο συσκέψεις για την ενημέρωση των αγροκτηνοτρόφων  την Δευτέρα στην Ξυλοκέρα και χθες στο Καράτουλαμ, ενώ οι δύο τελευταίες συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 20 Γενάρη ως εξής:

  • Στις 7.30 μ.μ. στην Αμαλιάδα (Εργατικό Κέντρο) σύσκεψη με τους Αγροτικούς Συλλόγους και τους αγρότες των γύρω περιοχών.
  • Στις 7.30 μ.μ. στα Μακρίσια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος