FOLLOW US: facebook twitter

Οι 156 νέοι Δ/ντές σχολικών μονάδων της Ηλείας

Ημερομηνία: 10-04-2023 | Συντάκτης:

Κυρώθηκαν οι τελικοί ενιαίοι αξιολογικοί πίνακες μοριοδοτησης- Σήμερα και αύριο οι δηλώσεις προτίμησης για την τοποθέτησή τους

Επιμέλεια Ελένη Παπαδοπούλου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την τοποθέτηση των νέων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, καθώς κυρώθηκαν μετά την μοριοδότηση της προσωπικής συνέντευξης και δημοσιεύτηκαν στην Διαύγεια, αλλά και στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων Διευθύνσεων, από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης οι τελικοί ενιαίοι αξιολογικοί Πίνακες μοριοδότησης των 156 συνολικά υποψηφίων εκπαιδευτικών για πλήρωση με επιλογή θέσεων Διευθυντών σχολικών μονάδων και εργαστηριακών κέντρων σε δημοτικά, νηπιαγωγεία, γυμνάσια, λύκεια και εργαστηριακά κέντρα. Στον νομό Ηλείας οι νέοι Δ/ντές σχολικών μονάδων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση είναι 63 και στην Δευτεροβάθμια 93. Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση το νήμα της πρωτιάς στην μοριοδότηση έκοψε η Ζωή Γεωργακοπούλου και στην Δυετεροβάθμια η Νικολία Μπουροπούλου.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, οι σχετικές Δηλώσεις προτίμησης των σχολικών μονάδων από τους υποψηφίους Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο, M. Δευτέρα 10 και τη M. Τρίτη 11 Απριλίου 2023. Οι νέοι Δ/ντές θα αναλάβουν υπηρεσία των νέων Διευθυντών σχολικών μονάδων στις 22 Ιουνίου 2023 για τους Διευθυντές Δημοτικών σχολείων και την 1η Ιουλίου 2023 (ουσιαστικά 3 Ιουλίου καθόσον η 1η Ιουλίου πέφτει Σάββατο) για τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια).

Η κύρωση των τελικών πινάκων σχολικών μονάδων για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης έχει ως εξής:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος