FOLLOW US: facebook twitter

Μαγικό ταξίδι στον κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας: Οι 12 θεοί του Ολύμπου της Playmobil στο Dig it στην Αρχαία Ολυμπία

Ημερομηνία: 17-05-2019 | Συντάκτης:

Από την προσεχή Κυριακή 19.05.2019,  το Dig it στην Αρχαία Ολυμπία υποδέχεται τους 12 θεούς του Ολύμπου της PLAYMOBIL και ξεκινά ένας καινούριος συναρπαστικός κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους μικρούς αρχαιολόγους!

Όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνες του DIG IT «Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να ανανεώνουμε συνεχώς τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και να προσφέρουμε νέες ελκυστικές και πιο ολοκληρωμένες εμπειρίες στους επισκέπτες μας, υποδεχόμαστε την PLAYMOBIL στο Dig it και τους 12 θεούς του Ολύμπου. Οι αγαπημένες φιγούρες μικρών και μεγάλων θα μας συντροφεύσουν σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας, που τόσο αγαπούν τα παιδιά και αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή πληροφοριών και δραστηριοτήτων. Οι πολύ προσεκτικά σχεδιασμένες και φιλικές προς τα παιδιά μορφές της PLAYMOBIL πιστεύουμε ότι είναι η τέλεια αφορμή να γνωρίσουμε τους πιο γνωστούς μύθους της αρχαιότητας με τους θεούς του Ολύμπου καθώς και τα μνημεία της περιοχής που συνδέονται με τη λατρεία των αρχαίων Ελλήνων!

Από αυτήν την Κυριακή 19.05 τα προγράμματα θα ξεκινούν στις 11.00 και στις 13.00, με διάρκεια 90’ και κόστος 8€/άτομο (ειδικές τιμές για οικογένειες). Τα προγράμματα είναι κατάλληλα για παιδιά από 4 ετών. Την Κυριακή 19.05 το πρόγραμμα των 11.00 θα περιλαμβάνει και θεματική ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρος της Ολυμπίας με την ξεναγό κ. Έλενα Αγγελή.

Η κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί σας στα τηλέφωνα 26240 26232 & 6984306209, μέσω mail στο digitolympia@gmail.com καθώς και στους λογαριασμούς μας στο Facebook και το Ιnstagram.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος