FOLLOW US: facebook twitter

Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας: Επιστημονική ημερίδα Παιδοδοντιατρικής το Σάββατο 2 Μαρτίου στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 01-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Παιδοδοντιατρική» με τον Κωνσταντίνο Ουλή ομότιμο Καθηγητή Παιδοδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Δρ. Νίκο Α. Λυγιδάκη Παιδοδοντίατρο.

Η επιστημονική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο, στις 9 το πρωί, στον Πολυχώρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Ήλιδας, στην Αμαλιάδα.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν από τον κ. Ουλή, αφορούν «Οδοντιατρικά προβλήματα παιδιών και εφήβων που συναντώνται στην καθημερινή κλινική πράξη και πρέπει να αντιμετωπίζει ο Γενικός Οδοντίατρος», Οδηγίες εφαρμοσμένης πρόληψης της τερηδόνας στο ιατρείο, συνδέοντας το στόμα με το υπόλοιπο σώμα», «Η αντιμετώπιση του τραύματος των σκληρών οδοντικών ιστών μόνιμων δοντιών  σύμφωνα με τις σύγχρονες κατευθυντήριες οδηγίες (IADT)». Ο Δρ. Λυγιδάκης θα αναπτύξει τα παρακάτω θέματα: «Προστασία και θεραπεία πολφού νεογιλών δοντιών (έμμεση κάλυψη, πολφοτομή, πολφεκτομή)» και  «Η Αντιμετώπιση του τραύματος των περιοδοντικών ιστών μόνιμων δοντιών σύμφωνα με τις σύγχρονες κατευθυντήριες οδηγίες  (IADT)».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος