FOLLOW US: facebook twitter

Ωδείο Χ. Τσατσαμπάς – Piano & Music: Συνεχίζει την πορεία του για 5η χρονιά

Ημερομηνία: 19-09-2020 | Συντάκτης:

Το ωδείο Χ.ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ – Piano & Music λειτουργεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στον Πύργο, σε νέο μεγαλύτερο χώρο στην όσο Τ. Καζάζη 8 και το Piano & Music για 11η χρόνια στην Ζαχάρω.

Στο ωδείο «Piano & Music» οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα πιάνου (κλασικού & σύγχρονου), κλασικής & ηλεκτρικής κιθάρας, τυμπάνων, παραδοσιακά όργανα, μπουζουκιού, προσχολική μουσική αγωγή-μουσικό νηπιαγωγείο (σύστημα Orff), jazz –σύγχρονη αρμονία, θεωρητικά μαθήματα (υποχρεωτικά & ανώτερα), προετοιμασία υποψηφίων για ΑΕΙ Μουσικών Σπουδών, τραγούδι-vocals, χορωδία (παιδική & ενλίκων), σχολή μπάντας (στήσιμο μπάντας 3-4 ατόμων διαφόρων οργάνων, διδασκαλία στησίματος ανάλογα με το είδος μουσικής που επιθυμούν, συναυλίες).

Όπως ο ίδιος ο Χρήστος Τσατσαμπάς αναφέρει «σκοπός μας είναι να κρατήσουμε ιδιαίτερα ψηλά το επίπεδο της σπουδής και προσωπικός μου στόχος οι μαθητές να αγαπήσουν την μουσική και να επηρεαστούν θετικά όντας σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Η έμπειρη ομάδα των καθηγητών μας, τόσο των οργάνων όσο και των θεωρητικών μαθημάτων είναι νεαροί καθηγητές επιλεγμένοι από Πύργο και Πάτρα, αφοσιωμένοι στο σκοπό τους (στην εκμάθηση του οργάνου-θεωρία). Θεωρώ δεδομένο ότι ένας καθηγητής πιάνου ή άλλου οργάνου πρέπει πρώτα να είναι ενεργός μουσικός, να εμπνέεται κ να μπορεί να παρουσιάζει στο κοινό την δουλειά του ως αναγκαία {αναπνοή} καταθέτοντας την ψυχή του».

Ο Χρήστος Τσατσαμπάς είναι ενεργός και παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια την δουλειά του, μόνος του ή και με συνεργασίες. Στην παρούσα φάση ετοιμάζει κάτι νέο στα πλαίσια πρωτότυπης μουσικής με τον καταξιωμένο σε Ελλάδα και Ευρώπη τρομπετίστα Ανδρέα Πολυζωγόπουλο.

Mini βιογραφικό

Ο διευθυντής του ωδείου «Piano & Music» Χρήστος Τσατσαμπάς είναι απόφοιτος του Ωδείου Αναστοπούλου στην Πάτρα και έχει Δίπλωμα πιάνου και πτυχίο Αρμονίας και Αντίστιξης. Έχει ασχοληθεί ιδιαιτέρως με τη jazz μουσική και το σύγχρονο παίξιμο του πιάνου, παρακολουθώντας μάλιστα μαθήματα με τον Σταύρο Λάντσια. Πιστός στη συνεχή μελέτη της μουσικής, πειραματίζεται σε διάφορα στυλ και arrangements. ‘Εχει συνεργαστεί με πληθώρα καταξιωμένων καλλιτεχνών, όπως τον διεθνούς φήμης πιανίστα Στέφανο Κορκολή σε αρκετές κοινές συναυλίες, το εκρηκτικό δίδυμο «String Demons», τον εξαιρετικό τρομπετίστα Ανδρέα Πολυζωγόπουλο, τον κιθαρίστα Αντώνη Μιτζέλο, τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη, τον Γιώργο Μάτσικα, κά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος