FOLLOW US: facebook twitter

Ωδείο Χ. Τσατσαμπάς-Piano & Music: Υψηλό επίπεδο μουσικής σπουδής

Ημερομηνία: 15-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα

Το Ωδείο Χρήστος Τσατσαμπάς – Piano & Music μυεί στον μαγικό κόσμο της μουσικής μαθητές όλων των ηλικιών στα παραρτήματά του σε Πύργο και Ζαχάρω.

Όπως ο ίδιος ο Χρήστος Τσατσαμπάς αναφέρει «σκοπός μας είναι να κρατήσουμε ιδιαίτερα ψηλά το επίπεδο της σπουδής και προσωπικός μου στόχος οι μαθητές να αγαπήσουν την μουσική και να επηρεαστούν θετικά όντας σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

Η έμπειρη ομάδα των καθηγητών μας, τόσο των οργάνων όσο και των θεωρητικών μαθημάτων είναι νεαροί καθηγητές επιλεγμένοι από Πύργο και Πάτρα αφοσιωμένοι στο σκοπό του, την εκμάθηση του οργάνου και θεωρίας.

Θεωρώ δεδομένο ότι ένας καθηγητής πιάνου ή άλλου οργάνου πρέπει πρώτα να είναι ενεργός μουσικός, να εμπνέεται και να μπορεί να παρουσιάζει στο κοινό την δουλειά του ως αναγκαία «αναπνοή» καταθέτοντας την ψυχή του».

Στο ωδείο τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας λόγω covid. Την περσινή χρονιά τα μαθήματα έγιναν διαδικτυακά με επιτυχία. Οι μαθητές, παρόλη τη δύσκολη συγκυρία, δεν έχασαν καμιά ώρα και απέδωσαν τα μαθήματα χάρη στην ισχυρή θέλησή τους να μάθουν μουσική!

Οι σπουδές είναι πλήρως αναγνωρισμένες από το κράτος.

Στο Piano & Music διδάσκουν οι:

Πιάνο: Χρήστος Τσατσαμπάς

Κιθάρα κλασσική: Ελένη Πούρνου, Βασίλης Γιάννουλης, Γιώργος Καφετζής, Βασίλης Μαυρομάτης

Βιολί: Γιώργος Γαλάνης

Φλάουτο: Στράτος Κοντέλης

Ντραμς: Δημήτρης Πανδής

Φωνητική: Αυρηλία Σινούρη

Μπουζούκι: Γιώργος Καφετζής

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Τσατσαμπά

Ο διευθυντής του ωδείου «Piano & Music» Χρήστος Τσατσαμπάς είναι απόφοιτος του Ωδείου Αναστοπούλου στην Πάτρα και έχει Δίπλωμα πιάνου και πτυχίο Αρμονίας και Αντίστιξης. Έχει ασχοληθεί ιδιαιτέρως με τη jazz μουσική και το σύγχρονο παίξιμο του πιάνου, παρακολουθώντας μάλιστα μαθήματα με τον Σταύρο Λάντσια. Πιστός στη συνεχή μελέτη της μουσικής, πειραματίζεται σε διάφορα στυλ και arrangements. ‘Εχει συνεργαστεί με πληθώρα καταξιωμένων καλλιτεχνών, όπως τον διεθνούς φήμης πιανίστα Στέφανο Κορκολή σε αρκετές κοινές συναυλίες, το εκρηκτικό δίδυμο «String Demons», τον εξαιρετικό τρομπετίστα Ανδρέα Πολυζωγόπουλο, τον κιθαρίστα Αντώνη Μιτζέλο, τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη, τον Γιώργο Μάτσικα, κά.

Ωδείο Χ.ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ-Piano & Music

Πύργος: Τ. Καζάζη 8

Ζαχάρω: Μ. Αλεξανδρου 2

Πληροφορίες – ραντεβού:2621400336 – 6934590323 – 6934887276


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος