FOLLOW US: facebook twitter

Ο Υπουργός Ναυτιλίας Ιωάννης Πλακιωτάκης στο #RouteLab στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή

Ημερομηνία: 03-11-2022 | Συντάκτης:

  • Σε Forum με τον δήμαρχο Πύργου για τη «Μεγάλη Πρόκληση της Κρουαζιέρας» στη Δυτ. Ελλάδα

  • Εκ των ομιλητών κι ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Τροφίμων Γεώργιος Στύλιος

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Πλακιωτάκη, συνεχίζεται την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου κι ολοκληρώνεται το διήμερο συνέδριο #RouteLab στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή (2/11 και 3/11), που διοργανώνει ο Δήμος Πύργου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελ/νήσου και Δυτ. Ελλάδος, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας και τον τηλεοπτικό σταθμό ΙΟΝΙΑΝ TV.

– Στη Στάση Κατάκολο, επί σκηνής #RouteLab, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Πλακιωτάκη έχει ως θέμα να προσεγγίσει ρεαλιστικά τη «Μεγάλη Πρόκληση της Κρουαζιέρας» στη Δυτική Ελλάδα και να δώσει μαζί με τους συνομιλητές του στο Forum συζήτησης, Νεκτάριο Φαρμάκη, Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, Δήμαρχο Πύργου, Γεώργιο Κουμπενά, Πρόεδρο Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας (ΕΚΦΝ), τις απαντήσεις προοπτικής και εξέλιξης.

   Νωρίτερα, στην ενότητα Fireside Chats: «Η Ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα σε συνάρτηση με τον τουρισμό», ομιλητής θα είναι ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Τροφίμων Γεώργιος Στύλιος.

Τουρισμός κρουαζιέρας, εναλλακτικές προτάσεις, εξειδικευμένες υπηρεσίες και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, καινοτομίες στο τουριστικό προϊόν μέσα από workshops γευσιγνωσίας και οινογνωσίας με σύμμαχο τα ανταγωνιστικά ταξιδιωτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής και της χώρας μας, ενσωματώνονται στο συνέδριο με στόχο να καθιερωθεί ο Πύργος και η ευρύτερη περιοχή ως τόπος τουριστικής βιωματικής εμπειρίας για τον επισκέπτη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος