FOLLOW US: facebook twitter

Ο Χρήστος Αθανάσουλας στον Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό: Στηρίζουν την πρωτοβουλία του για τους πρόσφυγες

Ημερομηνία: 20-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό, επισκέφθηκαν χθες ο Συντονιστής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου Χρήστος Αθανάσουλας συνοδευόμενος από τον πρώην Λυκειάρχη Βασίλη Σωτηρόπουλο, συνοδοιπόρο του στο συντονισμό αυτού του αγώνα κοινωνικής αλληλεγγύης, προκειμένου,  αφενός να στηρίξουν την πρωτοβουλία του για τους πρόσφυγες  και αφετέρου να τον ευχαριστήσουν για την στήριξη του στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γένι και εσωτερικός χώρος

Ο κ. Αθανάσουλας για την επίσκεψή τους στον Μητροπολίτη Ηλείας τόνισε ότι «Η χειρονομία μου αυτή δείχνει τη στήριξή μου στην πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Ηλείας να φιλοξενήσει πρόσφυγες και μετανάστες κι εμμέσως είναι η πιο “σεμνή” απάντησή μου σε όσες αντιρρήσεις εκφράστηκαν, άδικα, απερίσκεπτα και φοβισμένα, αυτές τις μέρες από συμπολίτες μας.
Επ’ ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι κι εφέτος -για 8η χρονιά- η Μητρόπολη Ηλείας ανέλαβε να στηρίξει τα παιδιά του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ με γραφική ύλη, όπως κάνει από την πρώτη χρονιά της δράσης αλληλεγγύης που κάνουμε στον Πύργο. Βοηθάει ανοιχτόκαρδα και γενναιόδωρα, χωρίς να εξετάζει αν κάνουμε μάθημα σε παιδιά Ελλήνων, παιδιά μεταναστώ (από Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία κ.αλ) ή παιδιά Ρομά.  Μαζί μου για άλλη μια φορά ο άνθρωπος που μετέχει ολόψυχα στον συντονισμό αυτού του αγώνα, κ. Βασίλειος Σωτηρόπουλος (Φυσικός, πρώην Λυκειάρχης.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος