FOLLOW US: facebook twitter

Ο Βασίλης Σολδάτος νέος διοικητής ΠΥ Ηλείας

Ημερομηνία: 12-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο μέχρι πρότινος διοικητής της ΠΥ Κεφαλονιάς, πύραρχος Βασίλης Σολδάτος, αναλαμβάνει διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, στη θέση του κ.Δημήτρη Αντωνάκη ο οποίος μετατίθεται στην Αθήνα, όπως προέκυψε από τις κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα. Νέος Περιφερειακός Διοικητής Δυτικής Ελλάδας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος διοικητής ΠΥ Αχαΐας, Νίκος Ρουμελιώτης, στη θέση του Ευθύμιου Γεωργακόπουλου, ο οποίος αποστρατεύτηκε.

Σε γνώριμα «λημέρια» επιστρέφει ο Πατρινός Υποστράτηγος Γιάννης Πετρούτσος, ο οποίος έχει διατελέσει και διοικητής ΠΥ Πύργου και Δυτικής Ελλάδας, καθώς αναλαμβάνει Συντονιστής Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Δυτ. Ελλάδας, Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων.

Οι αλλαγές που επέφεραν οι κρίσεις στους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, αξιολογούνται ως σαρωτικές, αφού αρκετά στελέχη που αναδείχθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και υπηρέτησαν στην Ηλεία, οδηγήθηκαν στην αποστρατεία, όπως ο Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, Αντιστράτηγος Κώστας Κυριακόπουλος, ο Ηλείος Υποστράτηγος Νίκος Σπαής, ο Αρχιπύραρχος Γιάννης Καραμαλίκης και ο Πύραρχος Κων/νος Κατσαριώτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος