FOLLOW US: facebook twitter

Ο Τσίπρας διέγραψε τον Κουρουμπλή από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία: 16-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Οργισμένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με την κίνηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή να αποκαλέσει «δολοφόνους» τους βουλευτές της ΝΔ


Αναταράξεις προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η δήλωση του Παναγιώτη Κουρουμπλή από το βήμα της Βουλής, ο οποίος αποκάλεσε «δολοφόνους» τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τα αποτελέσματα της μελέτης των καθηγητών Τσιόδρα-Λύτρα, για τα τρομακτικά ποσοστά θνητότητας εκτός ΜΕΘ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εξοργίστηκε με τον χαρακτηρισμό που ακούστηκε από το στόμα του βουλευτή του και προχώρησε στην διαγραφή του.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, απηύθυνε μομφή αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κίνηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή να αποκαλέσει «δολοφόνους» τους βουλευτές της ΝΔ, προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Νίκος Φίλης, έσπευσαν να κρατήσουν αποστάσεις. 

«Ο χώρος μας αυτό που είχε πει ο πρώην υπουργός Προστασίας Πολίτη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι δεν υιοθετεί αυτή τη λογική. Εμείς τυμβωρυχία δεν κάναμε και ούτε θα κάνουμε. Μιλάμε με αρχές, με αλληλεγγύη στον κόσμο, με συναίσθηση των μεγάλων προβλημάτων και έτσι θα συνεχίσουμε. Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε μέσα από την φόρτιση μία άστοχη φράση και να μην απαντήσετε σε αυτά που υποχρεούστε, συνεχίστε, ο κόσμος κρίνει» δήλωσε ο Σκουρλέτης μετά το περιστατικό.

«Δεν πρέπει να υπνοβατούμε, η κατάσταση είναι δύσκολη και με ανταλλαγή κοσμητικών επιθέτων και ύβρεων δεν μπορεί κανείς να βρει λύση» είπε ο Νίκος Φίλης και ξεκαθάρισε ότι «δεν μας καλύπτουν τα όσα είπε λίγο νωρίτερα στη Βουλή ο Παναγιώτης Κουρουμπλής».

newsbreak.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος