FOLLOW US: facebook twitter

Ο τρόπος διεξαγωγής της Α1 DUOMO-MONK

Ημερομηνία: 13-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας και αποφάσισε τον διαχωρισμό της Α1 DUOMO-MONK σε δύο ομίλους, όπως άλλωστε αναμενόταν εδώ και καιρό. Ο 1ος Όμιλος είναι του Νότου της Ηλείας κι έχει 8 ομάδες και ο 2ος του Βορρά με 7 ομάδες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση των δύο γύρων της κανονικής περιόδου, θα ακολουθήσουν τα πλέι-οφ, που θα γίνουν μεταξύ των δύο πρώτων κάθε ομίλου, σε αγώνες χιαστί. Ο πρώτος του Α΄ Ομίλου θα παίξει με τον δεύτερο του Β΄ Ομίλου και ο δεύτερος του Α΄ Ομίλου με τον πρώτο του Β΄ Ομίλου, με τη διεξαγωγή δύο αγώνων και τρίτου αν χρειαστεί (σε περίπτωση ισοβαθμίας) στην έδρα του πρώτου. Από κει και πέρα ο πρωταθλητής θα κριθεί ξανά σε δύο ή τρία ματς, με το τρίτο, αν χρειαστεί (σε περίπτωση που φτάσουν στον τελικό είτε οι δύο πρώτοι είτε οι δύο δεύτεροι), σε ουδέτερη έδρα. Διαφορετικά, στην έδρα του πρώτου.

Για τον υποβιβασμό, θα πέσουν στην Α2 δύο ομάδες, μία από κάθε όμιλο, είτε απευθείας είτε μέσω πλέι-άουτ, αναλόγως την βαθμολογική διαφορά μεταξύ του τελευταίου της βαθμολογίας και του προτελευταίου ανά όμιλο.

Την προσεχή Δευτέρα μετά και την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής στη Β΄ Κατηγορία, θα αναρτηθεί η τροποποίηση των προκηρύξεων και θα γίνει επισήμως  γνωστός ο τρόπος διεξαγωγής της Α1, που θα είναι, εκτός απροόπτου, με τον τρόπο που αναφέραμε παραπάνω.

 

       Οι όμιλοι

 

      1ος Όμιλος

  1. Πανηλειακός
  2. Ξενοφών Κρεστένων
  3. Αλφειός Επιταλίου
  4. Πέλοπας Πύργου
  5. Ολυμπιάδα Γουμέρου
  6. Πέλοπας Πελοπίου
  7. Θύελλα Καταραχίου
  8. Κεραυνός Βρίνας

 

      2ος Όμιλος

  1. Δόξα Ν. Μανωλάδας
  2. Νίκη Τραγανού
  3. Ολυμπιακός Σαβαλίων
  4. Αστέρας Αμαλιάδας
  5. Προοδευτική Μανωλάδας
  6. Ηλειακός Βαρθολομιού
  7. Δάφνη Ανδραβίδας

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος