FOLLOW US: facebook twitter

Ο Θ. Γιαννόπουλος -γνωστός ως Αρφάνης- θα είναι υποψήφιος δήμαρχος

Ημερομηνία: 01-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

ΤΟΠΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ


 Είμαστε στην ευχάριστη θέση, κατά αποκλειστικότητα και  πανηλειακή πρώτη, να σας αναγγείλουμε ότι ο κ. Θοδωρής Γιαννόπουλος, κοινώς και ηρωικώς γνωστός στην τοπική επικράτεια και όχι μόνον, ως Αρφάνης θα είναι  υποψήφιος Δήμαρχος στις νέες δημοτικές εκλογές.

     Επιτέλους μετά από επίμονες και μακροχρόνιες πιέσεις από πολλούς και διαφόρους πολιτικούς και φιλικούς κύκλους, ο κ. Αρφάνης αποδέχτηκε το χρίσμα, που στην ουσία θα είναι   χρίσμα από όλους τους εχέφρονες πολίτες της Ζαχάρως και των περιχώρων.

Σίγουρα ο σεισμός και μόνο της είδησης θα προκαλέσει αφενός σε μερικούς τρέμουλο μετά του σχετικού πατατράκ αλλά στους πολλούς παλιγγενεσία ενθουσιασμού και παλίρροια της χαράς!

 Σύμφωνα δε με τελευταίες, αποκλειστικές πληροφορίες, άμεσα θα τον πλαισιώσουν τα πιο σημαντικά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας της Ζαχάρως και της Φιγαλίας. Έτσι επιγραμματικά σας αναφέρουμε μερικούς:

Γιώργος Ζήρος, Βασίλης Δρακόπουλος, Πάνος Βάγιας, Νίκος Κουτσόπουλος, Φώτης Καστρινός, Βασ. Γλούμης,  Δμοσθένης. Πάνος…Αναστασία Ζήρου-Κάππου, Ρέα Μακρή. Γιώτα Μήνου, Κωνσταντίνα Δαϊκου, Τασούλα Γεωργακοπούλου-Δημοπούλου, Θεόδωρος Κόλλιας, Γιάννης Σχίζας, Γιώργος Ρηγόπουλος, Άγγελος Κουής, Μωραϊτης Νίκος.

 Εννοείται ολόκληρος ο εκπαιδευτικός κόσμος θα είναι παραπλήσιος και δίπλα. 

Σημειωτέον ο Αρφάνης τυγχάνει της αμέριστης συγκατάθεσης και συμπαράστασης και χαίρει μεγάλης εκτίμησης πολλών επιφανών πολιτών της Κρέστενας, με πρώτους τον δήμαρχο Σάκη Μπαλιούχο, Άγγελο Κουή και Νίκο Κόλλια.

   Μάλιστα την πρωτομηνιά σχεδιάζεται επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αρφάνη μετά του εκλεκτού συνδυασμού του στην κεντρική πλατεία. Φυσικά θα ακολουθήσει λαϊκό και δημοτικό γλέντι με την Ζαχαρείκη Κομπαννία, πρωτοστατούντος του Πάνου Γκόγκα και με αοιδούς τους γνωστούς καλλιτέχνες Ειρήνη, Νίκο, αλλά και τον απαράμιλλο στα δημοτικά  Θεόδωρο Μπακάλη. Και στο τέλος θα κατανεμηθούν μερίδες φρέσκων ιχθύων, 1ης κατηγορίας, προσφορά του Δημοσθένη.

   Καλλιτεχνικός Δ/ντής θα είναι, ποιος άλλος, ο  Bil Drac, γενικός δε συντονιστής της όλης εκδήλωσης θα είναι, ποιος άλλος ο Γιώργος Ζήρος.

      Αυτά εκ του παρόντος, μια και πολλά άλλα έπονται!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος