FOLLOW US: facebook twitter

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας στηρίζει Αντώνη Καράμπελα για τον δήμο Πύργου

Ημερομηνία: 15-01-2019 | Συντάκτης:

Συμπαράταξη και με την Δημοτική Ομάδα Πύργου για την υποψηφιότητά του

 

Την υποψηφιότητα του Αντώνη Καράμπελα επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Πύργος- Έργο Πολιτών» για τον δήμο Πύργου, αποφάσισε να στηρίξει για τις δημοτικές εκλογές του Μαίου, η Ν.Ε Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε από κοινού με την Δημοτική Ομάδα ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή το πρωί για τα δημοτικά.

Οι υποψηφιότητες που έπεσαν στο τραπέζι και συζητήθηκαν ήταν δύο, του Αντώνη Καράμπελα και του Γιάννη Αργυρόπουλου- επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» και μετά από αρκετή συζήτηση και τοποθετήσεις στελεχών, ακολούθησαν σύμφωνα με πληροφορίες δύο ψηφοφορίες. Μια για την Νομαρχιακή Επιτροπή και μια για την Δημοτική Ομάδα Πύργου. Και στις δύο η κάλπη έδειξε «Αντώνη Καράμπελα» για το δήμο Πύργου. Ωστόσο η τελική απόφαση θα ληφθεί από την αρμόδια Κεντρική Επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ, που αναμένεται να επισφραγίσει και το αποτέλεσμα της τοπικής κομματικής διαδικασίας. Τέλος πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξει και ανακοίνωση στήριξης για συμπαράταξη δυνάμεων με τν Αντώνη Καράμπελα από την Δημοτική Ομάδα  Πύργου.

Στην εν λόγω συνεδρίαση έγινε και συζήτηση για τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας όπου φαίνεται να ξεκαθαρίζει και η  στήριξη στο πρόσωπο του Γιώργου Γεωργιόπουλου. Για τον δήμο Ήλιδας δεν ελήφθη προς το παρών απόφαση, θα συζητηθεί το θέμα σε επόμενη συνεδρίαση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος