FOLLOW US: facebook twitter

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πύργου έκοψε την πίτα του-«Δίπλα σε όλους με ενότητα και συνεργασία»

Ημερομηνία: 07-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

– Τιμητικές πλακέτες σε οχτώ δημοτικούς υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν


Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr


Περισσότεροι από 300 εργαζόμενοι του Δήμου Πύργου, συμμετείχαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου τους, που πραγματοποιήθηκε στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή. Την πίτα, ευλόγησε ο Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος ενώ την κοπή ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως Χρήστος Γαρύφαλλος ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, ζήτησε ενότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους επισημαίνοντας πως ο Σύλλογος και η ΠΟΕ ΟΤΑ θα είναι πάντοτε αρωγοί στις διεκδικήσεις τους. «Ο Σύλλογος θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε και δε θα πρέπει να διστάζετέ να αναφέρεται οποιοδήποτε ζήτημα που αντιμετωπίζεται κατά την άσκηση των καθηκόντων σας. Είμαστε σε μια χρονική περίοδο όπου οι επιθέσεις σε βάρος των εργαζομένων με την κατάργηση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων όπως η απεργία, η συνδικαλιστική έκφραση, οι συλλογικές συμβάσεις, η απελευθέρωση των απολύσεων κτλ είναι διαρκείς. Όλοι γνωρίζουμε τις τραγικές ελλείψεις στην συντριπτική πλειοψηφία των δήμων σε υλικοτεχνικά μέσα και σε ανθρώπινο δυναμικό. Σαν αποτέλεσμα έχουμε την αύξηση των προσλήψεων εργαζομένων με ελαστικές σχέσεις εργασίας αλλά και την είσοδο ιδιωτικών εταιριών που καλοβλέπουν τις κερδοφόρες υπηρεσίες των δήμων» είπε και ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου αντιδρώντας στον μηδενισμό του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας σε 15.300 υπαλλήλους που το λαμβάνουν σήμερα και την περικοπή αυτού σε δεκάδες άλλους.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Γραμματέας του Συλλόγου Γιώργος Αντωνόπουλος επισημαίνοντας πως ο σύλλογος θα είναι πάντα ασπίδα δίπλα σε όλους τους εργαζομένους προασπίζοντας την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα τους.
Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών πλακετών σε συνταξιούχους υπαλλήλους του Δήμου Πύργου, κάτι που καθιερώθηκε από πέρυσι.

Συγκεκριμένα την Δέσποινα Αναγνωστοπούλου βράβευσε ο Επίσκοπος Ωλένης, την Αργυρώ Μπαλλή ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος, την Δήμητρα Φωτεινακοπούλου η Διευθύντρια Πρόνοιας Παναγιώτα Χριστοπούλου, τον Διονύση Γιαννόπουλο ο Διευθυντής του τμήματος Παιδείας Γιάννης Αλεξανδρόπουλος, τον Χρήστο Ξυδία η Διευθύντρια Διοικητικού Σοφία Ζάγκλη, τον Ιωάννη Προκοπο η Διευθύντρια Οικονομιών Υπηρεσιών Αντωνία Παπανικολάου, τον Βασίλη Ηλιόπουλο η Διευθύντρια Καθαριότητας Γαγιανή Σισκάκη και τον Θεόδωρο Κολόκα η Διευθύντρια Τ.Υ. Σοφία Γούργουρα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πίτας των εργαζομένων στο Δήμο Ζαχάρως.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος