FOLLOW US: facebook twitter

Ο Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας προσέφερε τρία αμαξίδια στο Νοσοκομείο Πύργου

Ημερομηνία: 12-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr

Σε μια κίνηση αναγνώρισης των προσπαθειών αλλά και της στήριξης που έχουν δεχτεί από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας, προχώρησαν χθες τα μέλη του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Π.Ε. Ηλείας, προσφέροντας τρία αμαξίδια για την κάλυψη αναγκών μεταφοράς των ασθενών του Νοσοκομείου Πύργου.

Όπως είπε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Παντελής Παπαναγιώτου, κατά την παράδοση των αμαξιδίων, στον Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Κώστα Διαμαντόπουλο, η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τη διοίκηση την τελευταία τριετία, θεωρείται για αυτούς από τις πιο αξιόλογες καθώς τους έχει στηρίξει με κάθε τρόπο. «Θα μου επιτρέψετε να αποκαλώ τον κ. Διοικητή, φίλο καθώς με τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει εμπράκτως ότι είναι δίπλα μας. Έτσι και εμείς ήρθαμε να τον ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία αυτή, και τη βοήθεια που έχει προσφέρει στο σύλλογο, κάνοντας αποδεκτή τη δημιουργία του γραφείου μας στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ από το οποίο διοργανώνουμε δράσεις για να ωφελούνται τα άτομα με αναπηρία στο Νομό. Με τις ενέργειες του, ζωντάνεψε και πάλι το ΚΕΦΙΑΠ, λειτούργησε η πισίνα, τα δυνολουτρα και πολλά άλλα σημαντικά για εμάς. Και ευελπιστούμε ότι και οι άλλοι διοικητές θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του… Αξιολογώντας λοιπόν τις ανάγκες του νοσοκομείου, παραχωρούμε τρία αμαξίδια για τους ασθενείς».

Ανταπαντώντας ο κ. Διαμαντόπουλος, επισήμανε ότι με το συγκεκριμένο Σύλλογο υπάρχει μια βαθιά σχέση εμπιστοσύνης και γόνιμης συνεργασίας η οποία χτίσθηκε τα τελευταία χρόνια με έργα και όχι με λόγια και από τις δυο πλευρές. «Ήταν αυτονόητη υποχρέωση μας να βοηθήσουμε το ΚΕΦΙΑΠ, ξέρω ότι είναι το δεύτερο σπίτι σας, και σήμερα νιώθουμε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε για την προσφορά αυτή που είναι ανεκτίμητης αξίας. Μια προσφορά που δεν την μετράς με χρηματικούς όρους, είναι μια πραγματική βοήθεια για εμάς που αποδεικνύει ότι τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια ότι η νοσηλευτική μονάδα δεν είναι ένα ίδρυμα κλειστού τύπου αλλά είμαστε ανοιχτοί στην κοινωνία και αυτό το έχουμε αποδείξει. Δεν είναι η χρηματική αξία προσφοράς αλλά η κίνηση και η χειρονομία. Είναι αυτά που μετράνε στη ζωή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος