FOLLOW US: facebook twitter

Ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου επισκέφθηκε την Δρ. Διονυσία Αυγερινοπούλου: Συζήτησαν για τις δράσεις του Συλλόγου

Ημερομηνία: 01-09-2020 | Συντάκτης:

Επίσκεψη στην βουλευτή Ηλείας της ΝΔ και Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, Δρ. Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, πραγματοποίησαν τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Νέων Καταραχίου, Αλέκος Γιαννακόπουλος και Βασίλης Αυγερινόπουλος, προκειμένου να συζητήσουν για τις δράσεις που έχουν ως τώρα πραγματοποιήσει, αλλά και για αυτές που προγραμματίζουν για το άμεσο μέλλον.

Η βουλευτής δήλωσε την στήριξή της στους νέου ςκαι στον σύλλογό τους, και ότι θα είναι αρωγός σε όποιο τομέα χρειάζεται ο σύλλογος την συμβολή της, με έμφαση στις περιβαλλοντικές, και κοινωνικές- ανθρωπιστικές δράσεις του.

Επίσης, τους ενημέρωσε για την πρωτοβουλία που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα σε συνεργασία με διάφορους συλλόγους της περιοχής και η οποία συνίσταται σε αποστολή φαρμάκων, τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής στην Βηρυτό. Οι νέοι, με ιδιαίτερη προθυμία και διάθεση προσφοράς, δέχθηκαν να συνεισφέρουν σε αυτό τον ανθρωπιστικό στόχο, που είναι ανοικτός προς όλους τους συμπολίτες μας.

Η κα Αυγερινοπούλου έχει ιδιαίτερους δεσμούς με το Καταράχι, καθώς μέρος της οικογένειάς της βρίσκεται εκεί, και με μεγάλη χαρά θα συμμετέχει σε κάθε πρωτοβουλία του συλλόγου που συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και του περιβάλλοντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος