FOLLOW US: facebook twitter

Ο Στάθης Καννής πιο κοντά από ποτέ στη μεγάλη Νίκη!

Ημερομηνία: 08-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
Το μήνυμα της ηχηρής αποδοχής είναι πλέον ξεκάθαρο :
Η αρχή ήταν εντυπωσιακή
Η συνέχεια ακόμη καλύτερη
Η επερχόμενη ανατροπή δεδομένη

Mήνυμα ηχηρό και καταλυτικό για τις αυτοδιοικητικές εξελίξεις, διαπερνά την πόλη, ακούγεται δυνατά στα χωριά μας και έχει διευρυμένο αντίκτυπο σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Πύργος, Ωλένη, Ιάρδανος και Βώλακας δίνουν το αδιαφιλονίκητο πρόκριμα.

Οι τοπικές κοινωνίες  έχοντας ακούσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα θέσεις και προτάσεις που ξεπερνούν την συνηθισμένη προεκλογική εικόνα και μπαίνουν κατευθείαν στην ουσία των προβλημάτων, δίνουν τώρα την δική τους απάντηση – προτροπή:

Ναι, Όλοι Εμείς ΜΑΖΙ Μπορούμε  !!

Το αδιαμφισβήτητο εύρος της αποδοχής  σήμερα μέρα με την μέρα γιγαντώνεται.

Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξής «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ με την στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών έχοντας δώσει από την πλευρά του το στίγμα της σοβαρότητας, της ευπρέπειας  και της αποφασιστικότητας ….

Αναδεικνύεται στο πρόσωπο που πραγματικά ΜΠΟΡΕΙ να σηκώσει το βάρος και την ΕΥΘΥΝΗ των ανατρεπτικών συσχετισμών και της ΜΕΓΑΛΗΣ πολυπόθητης ΑΛΛΑΓΗΣ στο Δήμο Πύργου!

Σήμερα στην «καρδιά» της προεκλογικής περιόδου, οι παλμοί  της συγκινητικής ανταπόκρισης για τον Στάθη Καννή, τους υποψηφίους συμβούλους του ψηφοδελτίου του και τους συνεργάτες του, που αδιάκοπα και με αυθεντικό τρόπο δίνουν τα αποθέματα των δυνάμεών τους για το αύριο αυτού του τόπου, κτυπούν πιο γρήγορα και πιο δυνατά!

Η διαδρομή για την κάλπη  γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη. Η πορεία προς τη ΝΙΚΗ «σκορπά» γύρω της και την παραμικρή αμφιβολία…. Η εκλογική επιτυχία του Συνδυασμού «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» θα είναι μια…

Μια επιτυχία Ε Ν Ο Τ Η Τ Α Σ

Μια νίκη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μια νέα αρχή με δουλειά και αποτέλεσμα!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος