FOLLOW US: facebook twitter

Ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος με 19.670 μόρια από το 2ο ΕΠΑΛ Πύργου στην Ιατρική!

Ημερομηνία: 10-07-2021 | Συντάκτης:

Ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος κατάφερε μέσα από τον τομέα Υγείας του 2ου ΕΠΑΛ Πύργου να συγκεντρώσει 19.670 μόρια, τα οποία του επιτρέπουν την εισαγωγή του στην Ιατρική. Ο στόχος του, όπως ο ίδιος μας λέει, απαιτούσε κόπους και θυσίες, και το αποτελέσματα όχι μόνο τον δικαιώνει και τον ικανοποιεί, αλλά του προσφέρει και μεγάλη χαρά, καθώς θα μπορέσει να ακολουθήσει το όνειρο του, που δεν είναι άλλο από την έρευνα της ιατρικής επιστήμης.

«Θα ήθελα να συγχαρώ, αρχικά, όλους τους συνυποψήφιους μου για την προσπάθεια ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ήταν ομολογουμένως μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου σε όλη τη σχολική διαδρομή. Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Λαμπρόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά του στα μαθήματα ειδικότητας, τον μαθηματικό μου και την κ. Δήμητρα Πολιτοπούλου για τη βοήθεια στα Νέα Ελληνικά. Οι κόποι μου απέφεραν μια υψηλή βαθμολογία και οι στόχοι μου είναι οι Ιατρικές σχολές και η Μοριακή Βιολογία, όπου θα μου δώσουν τις βάσεις για μια πορεία στην έρευνα της Ιατρικής Επιστήμης».

Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε τον Παναγιώτη που τα κατάφερε, αλλά και τους γονείς του, Σωκράτη και Χαρίκλεια για την επιτυχία του γιού τους!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος