FOLLOW US: facebook twitter

Ο Σωτήρης Παπαηλίου νέος πρόεδρος του Δ.Σ Ολυμπίας

Ημερομηνία: 03-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτική
Συνεργασία και ενότητα το μήνυμα του δημάρχου Γιώργου Γεωργιόπουλου στην πρώτη συνεδρίαση του σώματος για τις δημαιρεσίες

Ο Σωτήρης Παπαηλίου – που ήταν και ο πλειοψηφών συμβουλος που συγκάλεσε την ειδική συνεδρίαση των δημαιρεσιών – εξελέγη μετά από πρόταση του δημάρχου Ολυμπίας Γιώργου Γεωργιόπουλου, νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας στις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην πρώτη ειδική συνεδρίαση του σώματος. Ο κ. Παπαηλίου έλαβε 20 ψήφους από το σύνολο των 27 δημοτικών συμβούλων της Αρχαίας Ολυμπίας. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο ο Γιώργος Κρέζος από την παράταξη του πρώην δημάρχου Θύμιου Κοτζιά με 26 συνολικά ψήφους ενώ στη θέση του γραμματέα του Δ.Σ εξελέγη η Κυριακούλα Παπασταύρου- Κανελλοπούλου από την παράταξη του Γιώργου Αηδόνη με 25 ψήφους.

Ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ Ολυμπίας ευχαρίστησε το σώμα για την εμπιστοσύνη που έδειξε με την ψήφο του στο πρόσωπό του τονίζοντας ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για εκείνον να προεδρεύει του δημοτικού συμβουλίου της Παγκόσμιας πόλης.

Ο νέος δήμαρχος Γιώργος Γεωργιόπουλος στην πρώτη του ομιλία στο δημοτικό συμβούλιο, έστιελε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας τονίζοντας ότι πρωταρχικός στόχος για την Ολυμπία είναι αφενός η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών και αφετέρου η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του ιστορικού δήμου της Ολυμπίας που καλείται να παίξει αποφασιστικό ρόλο στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Τα μέλη των Επιτροπών

Στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ολυμπία εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη οι Γ. Γεωργακόπουλος και Ν. Αναστασόπουλος από την συμπολίτευση με αναπληρωματικούς τους Δ. Κωσταριά και Σ. Παπαηλίου, από την παράταξη Κοζιάς ο Θ. Κοτζιάς με αναπληρωματικό τον Π. Γιαννακόπουλο και από την παράταξη Αηδόνη ο Γ. Αηδόνης με αναπληρωματικό τον Α. Μουζή.

Στην Επιτροπή Ποιότητας ζωής εκλέχθηκαν οι Δ, Κωσταριάς και Λύσανδρος  Παπαντωνόπουλος  με αναπληρωματικούς τους Ν. Αναστασόπουλο και Σ. Παπαηλίου, από την παράταξη Κοτζιά ο Θ. Κοτσώνης με αναπληρωματικό του Γ. Γαλύφα και από την παράταξη Αηδόνη ο Δ. Δημητρόπουλος με αναπληρωματικό το Θ. Χριστόπουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος