FOLLOW US: facebook twitter

Ο Σάκης Κότσιφας στηριζει το βόλεϊ του Κοροίβου

Ημερομηνία: 23-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω – Master of Laws LL.M, Σάκης Κότσιφας, στέκεται δίπλα στο τμήμα πετοσφαίρισης του Κοροίβου, στην προσπάθειά του για διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, αλλά και στην προσπάθεια ανάδειξης νέων ταλέντων στο άθλημα, μέσω της προσεγμένης και σκληρής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία, οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Κοροιβου, η οποια συνεχιζει ως εξης:

“Ο κ. Κότσιφας, γνωστός στην Ηλεία για την αγάπη του για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δίνει σημαντική και ουσιαστική βοήθεια με την χορηγική προσφορά του στην ομάδα μας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ανδρική ομάδα αποτελείται ως επί το πλείστον από γηγενείς παίκτες, κι αυτό λόγω της βαρύτητας που έχει δοθεί εδώ και πολλά χρόνια στις Ακαδημίες του Κοροίβου.

Η προσπάθειά μας σε αυτόν τον τομέα θα συνεχιστεί και έχοντας δίπλα μας ανθρώπους σαν τον καταξιωμένο δικηγόρο, κ. Κότσιφα, παίρνουμε δύναμη, θέλουμε και μπορούμε να δώσουμε συνέχεια στο έργο που επιτελούμε. Η Διοίκηση του τμήματος πετοσφαίρισης ευχαρίστησε τον κ. Κότσιφα για την προσφορά του, μέσω της εφόρου της ομάδας κ. Ειρήνης Μακαρώνη, σε μία εγκάρδια και εποικοδομητική συνάντηση στο δικηγορικό γραφείο του κ. Κότσιφα στην Αμαλιάδα (Καραϊσκάκη 12)”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος