FOLLOW US: facebook twitter

Ο πρόεδρος της Levante Ferries στον Δήμαρχο Πύργου

Ημερομηνία: 01-01-2019 | Συντάκτης:

Δεύτερη πατρίδα του καθώς είναι ο τόπος που πέρασε τα μαθητικά του χρόνια αλλά και Γη της Επαγγελίας,χαρακτήρισε τον Πύργο και την Ηλεία ο πρόεδρος της LevanteFerries, Γιώργος Θεοδόσης, ο οποίος επισκέφθηκε τον δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή.

Στη συνάντηση τους, ο κ. Λιατσής, ξενάγησε τον κ. Θεοδόση και την οικογένεια του, στο Λαογραφικό Μουσείο του Λάτσειου, εξιστορώντας του μερικές από τις σημαντικότερες πτυχές της ιστορίας της πόλης ενώ και ο πρόεδρος της LevanteFerries μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για την περιοχή, τονίζοντας ότι αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα του καθώς έχει ζήσει τα μαθητικά του χρόνια εδώ, έχει τρέξει στις παραλίες της Σπιάντζας και του Κατακόλου ζώντας τα καλύτερα και πιο έντονα χρόνια της ζωής του. «Η Ηλεία είναι η Γη της Επαγγελίας και είστε τυχεροί που ζείτε εδώ» δήλωσε.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Θεοδόσης, είχε και συνομιλία με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λεωνίδα Βαρουξή, παρουσία του Δημάρχου, όπου και του ανέλυσε τις προοπτικές αλλά και τα ανοιχτά ζητήματα του λιμένα Κατακόλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος