FOLLOW US: facebook twitter

Ο πρέσβης της Ουκρανίας στο Λάτσειο: Τον υποδέχτηκε ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Ν. Λαινόπουλος

Ημερομηνία: 26-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Το Δημαρχείο Πύργου επισκέφθηκε χθες ο Πρέσβης της Ουκρανίας κ. ΣέργκιΣουτένκο στα πλαίσια της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ηλεία με σκοπό την ανάπτυξη των σχέσεων Ουκρανίας – Ελλάδας και την δυνατότητα ανάπτυξης του Θρησκευτικού τουρισμού.

Τον κ. Πρέσβη συνόδευαν η προϊσταμένη του Προξενικού τμήματος κα Άννα Τισένκο, ο. κ. Μιχάλης Ροδόπουλος, ο κ. Επαμεινώνδας Κωνσταντακόπουλοςκαι ο κ. Νίκος Καρακίτσος Πρόεδρος και μέλη  του συλλόγου Ελληνοοουκρανικής φιλίας «Ο Φάρος».

Τον Πρέσβη υποδέχθηκε εκ μέρους του Δημάρχου ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού κ. Νικόλαος Λαϊνόπουλος στον οποίο ο κ. Πρέσβης απεύθυνε πρόσκληση για την συμμετοχή του Δήμου Πύργου σε εκδηλώσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τον παραπάνω σύλλογο και με σκοπό την ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών.

Αναφέρθηκε επίσης στις εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Οδυσσό το 2021, χρονιά εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, στις οποίες πέραν της πρόσκλησης για την επίσημη εκπροσώπηση του Δήμου Πύργου θα μπορούσαν να παρουσιαστούν και πολιτιστικά δρώμενα από την περιοχή του Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος