FOLLOW US: facebook twitter

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επιταλίου “Επι της Αλός” έκοψε χθες την πίτα του

Ημερομηνία: 06-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ευχές για μια δυναμική νέα χρονιά γεμάτη δράσεις για το τόπο τους

Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr

Γέμισε κόσμο, το αρχοντικό Μαστροβασιλόπουλου χθες το πρωί, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Επιταλίου “Επι της Αλός”. Μέλη του δραστήριου Συλλόγου, φίλοι και κάτοικοι του χωριού, τοπικοί φορείς, αιρετοί και υποψήφιοι έδωσαν το παρών στον υπέροχο χώρο του αρχοντικού και αντάλλαξαν ευχές για μια υγιή και δημιουργική χρονιά.

Την πίτα ευλόγησαν οι δυο Ιερείς του Επιταλίου ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ρόη Βελισσάρη, στο σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πίτας, ευχήθηκε να είναι και του χρόνοι όλοι μαζί και να κάνουν πράγματα για το καλό του τόπου τους ενώ επισήμανε ότι θα συνεχίσουν τις δράσεις τους δυναμικά και τη νέα χρονιά.

Τυχερή του φλουριού ήταν η Γεωργία Ζούπη η οποία και κέρδισε το βιβλίο του Ηλείου συγγραφέα Ιωάννη Βίτσα “Η παραλίμνια χώρα της επαρχίας Ολυμπίας”

Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος, ο Θοδωρής Ντοάς εκπρόσωπος του βουλευτή Διονύση Καλαματιανού, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Βγενόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Διονύσης Μπέλτσος κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος