FOLLOW US: facebook twitter

«Ο Πολιτισμός και η αλληλεγγύη ενώνουν»!

Ημερομηνία: 14-02-2023 | Συντάκτης:

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τρεις φιλανθρωπικές παραστάσεις των Heterronymous που στήριξαν Εκκλησία, πολιτικοί, φορείς, σύλλογοι και απλός κόσμος

Ο Θανάσης Λυκογιάννης παρέδωσε στην Ζωή Παρασκευοπούλου τα έσοδα των παραστάσεων του έργου του ΖΩΗ
  • Ο Θανάσης Λυκογιάννης παρέδωσε στην Ζωή Παρασκευοπούλου το ποσόν που συγκεντρώθηκε από τις παραστάσεις του έργου του «ΖΩΗ»

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Με μεγάλη επιτυχία και κυρίως με την στήριξη πολλών απλών ανθρώπων, συλλόγων και φορέων αλλά και εκπροσώπων από όλο ο φάσμα της πολιτικής ζωής του τόπου, ολοκληρώθηκαν οι τρεις παραστάσεις που έδωσε την περασμένη εβδομάδα στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αμαλιάδας, η ομάδα Τέχνης, πολιτισμού και εθελοντισμού Heterronymous με το έργο ΖΩΗ που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Θανάσης Λυκογιάννης. Ένα έργο που είχε σκοπό ιερό, την στήριξη της οικογένειας της καρκινοπαθούς Ζωής Ζωής Παρασκευοπούλου από το Βαρθολομιό. Ιδιαίτερη τιμή για τους πρωταγωνιστές και συντελεστές της παράστασης, η παρουσία του Μητροπολίτη Ηλείας κ. Αθανασίου συνοδευόμενου από τον π. Φιλάρετο Σπανόπουλο που θέλησε ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας στον νομό μας να στηρίξει τον φιλανθρωπικό σκοπό της ομάδας.

Ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος τίμησε με την παρουσία τους τον ιερό σκοπό της παράστασης

Μετά το τέλος των παραστάσεων ήρθε και η ώρα του απολογισμού. Η παράδοση των χρημάτων τα οποία συγκεντρώθηκαν από όσους και όσες στήριξαν την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία , στην Ζωή Παρασκευοπούλου από τον Θανάση Λυκογιάννη ο οποίος σε ανάρτηση του εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλον τον κόσμο.

«Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την στήριξη και την βοήθεια την οποία προσφέρατε στην Ζωή!!! Μακάρι όλα να πάνε καλά από ‘δω και πέρα!!! Και πάλι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλους όσους μας στηρίξατε και σε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της φιλανθρωπικής μας παράστασης και ειδικά τον δήμαρχο Ήλιδας κύριο Γιάννη Λυμπέρη και τον υπεύθυνο πολιτισμού Ήλιδας κύριο Βασίλη Καψή,οι οποίοι μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και το Άλμα Ζωής για την βοήθεια του!»

Μεταξύ των θεατών που παρευρεθηκαν στις παραστάσεις του εργου ΖΩΗ οι βουλευτές Α. Νικολακόπουλος , Δ. Αυγερινοπούλου, Δ. Καλαματιανός. ο πρ. βουλευτής Μ. Μπαλαούρας , οι υποψήφιοι βουλευτες Κ. Τσεριώνης και Ζ. Αναστασοπούλου όπως και οι διοικητές του Νοσοκομείου Πύργου Σ. Πολίτη και Κρεστένων Αρ. Παπαδοπούλου. Τέλος σημαντική ήταν και η στήριξη που είχαν από τον Ερυθρό Σταυρό Αμαλιάδας, από Θεατρικές ομάδες του νομού, όπως τον Δούρειο Ίππο και την θ.Ο «Παρεμβάσεις» που ευχαριστούν ιδιαίτερα όπως και τον ηθοποιό Πέτρο Χαϊκάλη, όλοι παρόντες στο πλευρό της ομάδας. Άλλωστε όπως αναφέρουν και οι Ηeterronymous «Ο Πολιτισμός ενώνει! Απέραντη ευγωνμοσύνη κι ένα τεράστιο Ευχαριστώ σε όλους»!

Τα συγχαρητήρια βεβαίως ανήκουν σε όλους τους συντελεστές , τον Θανάση Λυκογιάννη, την Ειρήνη Καλογήρου , την Κατερίνα Λυκογιάννη , την Μαριάννα Βαγενά , τον Διονύση Μαράκα, τη Δήμητρα Λέκκα και όλη την οικογένεια των Ηeterronymous , τόσο για την επιλογή του έργου όσο και για τον σκοπό που γράφτηκε κα παίχτηκε η παράσταση. Ελπίζουμε να ταξιδέψει και σε άλλες πόλεις της Ηλείας, γιατί η Αλληλεγγύη νίκησε και θα συνεχίσει να νικά, μακριά από κόμματα και χρώματα και μικροψυχίες… Γιατί στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, έχουμε μόνο ο ένας τον άλλον…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος