FOLLOW US: facebook twitter

Ο πόλεμος του Πούτιν

Ημερομηνία: 28-02-2022 | Συντάκτης:

Του Αργύρη Σαλπέα


Συντετριμμένος από την τραγωδία, συγκλονισμένος από τι μπορεί να επακολουθήσει και αηδιασμένος από την δημοσιογραφία στην χώρα μου, εκτός 2-3 εξαιρέσεων, νιώθω την ανάγκη να πώ 2 πράγματα που ξέρω, επειδή τα έζησα.
Η Ρωσία μετά την ήττα Γκορμπατσώφ και την γελοιωδέστατη περίοδο Γιέλτσιν ήταν μια χώρα πλήρους εξευτελισμού.
Για να επισκεφτείς την Μόσχα ,έπρεπε να πληρώνεις προστασία σε κάποια από τις συμμορίες, οι οποίες έδρευαν στα σαλόνια των Ξενοδοχείων.
Οι τεράστιες Επιστημονικές ανακαλύψεις αυτού του λαού ,πουλιόντουσαν έναντι πινακίου φακής στους <δρόμους >!
Εκπληκτικές βιοχημικές και ηλεκτρονικές ανακαλύψεις ,φάρμακα ,συσκευές αυτόματης ρύθμισης ζαχάρου , λέιζερ εγχειρήσεων στα μάτια ,κινητή τηλεφωνία με θαλάσσιες εξέδρες και όχι κεραίες στα σπίτια ,Συστήματα Ηλεκτρονικού πολέμου ,Πλουτώνιο, ολόκληροι φάκελοι με λεπτομερή σχέδια μαχητικών αεροπλάνων και ότι άλλο τράβαγε η καρδιά σου , δυστυχώς, ενώ παράλληλα το ρούβλι ήταν το πιο αναξιόπιστο νόμισμα στον κόσμο.
Έτσι πολλά εξ’αυτών ,<μεταφέρθηκαν> σε άλλες χώρες και αυτός ο λαός πεινούσε .
Ο Πούτιν εκλέχτηκε και μάζεψε τα αμάζευτα ,έφερε πίσω μεγάλο μέρος του πλούτου που είχαν αρπάξει οι γνωστοί επιτήδειοι ,έσωσε την χώρα του και της έδωσε πάλι την σημαντική θέση στον κόσμο που κατέχει σήμερα .
Εξεδίωξε του συμμορίτες, οι οποίοι βρήκαν <πρόθυμοι φιλοξενία> στην Αμερική και την Ευρώπη κατά κύριο λόγο, επένδυσε δε στην αγροτική και επιστημονική ανάπτυξη της χώρας του τεράστια ποσά, με αποτέλεσμα, σε λίγο, η Ρωσία να παράγει δικές της ντομάτες και φράουλες διότι στήνει τεράστια συστήματα παραγωγής τους ,μέσω Υδροπονικών θερμοκηπίων κ.λπ
Η NOVARTIS και η κάθε NOVARTIS, δεν μπορεί να κάνει τα παιχνίδια της στην Ρωσία, όπως τα κάνει στο Δυτικό “πολιτισμένο κόσμο”.
Ο Πούτιν είναι εκλεγόμενος απόλυτος Μονάρχης και τώρα βάφει τα χέρια του με αίμα αθώων ,τα γεγονότα όμως δεν προέκυψαν ξαφνικά .Ο στόχος των Αμερικάνων για την εξασθένιση της θέσης του και της χώρας του , δεν είναι σημερινά .
Ξεκίνησαν από το 2010 ,κορυφώθηκαν με την πορτοκαλί επανάσταση, συνέχισαν με την εκκλησία της Ουκρανίας η οποία αποσχίστηκε από το Πατριαρχείο της Ρωσίας και πήγε Κων/λη μεριά και τέλος έπεσαν οι μάσκες και άρχισε το πανηγύρι ένταξης στον ΝΑΤΟ ,μη λαμβάνοντας υπόψη το προηγούμενο της Γεωργίας .
Το τραγικό είναι ότι ακόμη και πριν λίγες ημέρες , με το στρατό του Πούτιν στα σύνορα ,στην προχθεσινή διάσκεψη για την ασφάλεια , ο Ζελενσκι συνέχισε να ζητά την ένταξη του στο ΝΑΤΟ, ενώ θα μπορούσε να πει το θέμα θεωρείται λήξαν η το αφήνουμε να το ξανασυζητήσουμε στο μέλλον .
Τραγωδία είναι το αίμα που χύνεται στους δρόμους ,τραγωδία είναι η αθλιότητα των υποκινητών τέτοιων γεγονότων ,οι οποίοι μετά σφυρίζουν αδιάφορα ,τραγωδία είναι η παντελής έλλειψη Ηγεσίας στην Ευρώπη .
Τραγωδία είναι και αυτό που συμβαίνει γύρω μας , σε μια χώρα με απίστευτα αποθέματα φυσικού αερίου να το εισάγεις πανάκριβο και να κάνεις δηλώσεις για επιδόματα ενεργειακής ακρίβειας .


Υ/Σ
Το παραπάνω κείμενο είναι προσπάθεια συμβολής στην αλήθεια των γεγονότων και όχι προσπάθεια αγιοποίησης του Πούτιν , ο οποίος , επειδή είναι ίδιος με τους διώκτες του χρησιμοποιεί και αυτός τα ίδια όπλα με αυτούς .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Καιρός ΠύργοςΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΓΓΕΛΙΑ