FOLLOW US: facebook twitter

Ο πιο όμορφος άνδρας του κόσμου είναι από τον… Πύργο!

Ημερομηνία: 03-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα
Άγγιξε την κορυφή ο Πυργιώτης Νίκος Αντωνόπουλος στον Παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Mr Manhunt 2020

Μία ανάσα από την κορυφή… Μία ανάσα από την απόλυτη διάκριση… Μία ανάσα από τον τίτλου του πιο ωραίου άντρα στον κόσμο, βρέθηκε ο Νίκος Αντωνόπουλος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο, που κατέλαβε τον τίτλο του 1ου Αναπληρωματικού στον πιο διάσημο αντρικό παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Manhunt International 2020.

Ο 23χρονος (ύψους 1.90) εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό που διεξήχθη στη Μανίλα των Φιλιππίνων, δικαίωσε τις προσδοκίες, αλλά και τα προγνωστικά, καθώς τα πρακτορεία στοιχημάτων τον “έδιναν” στις πρώτες θέσεις, αλλά και λίγο πριν την ολοκλήρωση του τελικού ακόμη και νικητή! Τελικά ο τίτλος του Manhunt International 2020 πήγε στα… χέρια του Ολλανδού Paul Luzineau, με το Νίκο Αντωνόπουλο να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ πήρε και τους ειδικούς τίτλους «Loo Chang Huat Model», Mr. Coron Hilltop και Mr. Gentrip Islands.

Ο 23χρονος Νίκος πέραν της ενασχόλησής του με το μόντελινγκ, είναι φοιτητής Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου και κατάφερε να “σκαρφαλώσει” σε μία από τις υψηλότερες θέσεις στον παγκόσμιο διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν 65 χώρες κάνοντας υπερήφανη την οικογένεια του, τη μητέρα του Χρυσάνθη και τον πατέρα του Δημήτρη, τα αδέρφια του και φυσικά όλη τη χώρα! Πρόκειται για τον ίδιο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς όπου είχε κερδίσει πριν από πολλά χρόνια ο Νίκος Παπαδάκης.

Image result for poster


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος