FOLLOW US: facebook twitter

Ο πιανίστας Χρήστος Τσατσαμπάς σε μία και μοναδική εμφάνιση: Μία ακόμα μεγάλη συναυλία στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ήλιδας την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 25-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 το βράδυ –στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού Δήμου Ήλιδας «5ο Αγάπης Δένδρον»  θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού μια ακόμα μεγάλη συναυλία.

Ο γνωστός πιανίστας Χρήστος Τσατσαμπάς  θα καθίσει στο πιάνο για να ταξιδέψει μαζί με το κοινό, περνώντας από διάφορα μέρη και εποχές του κόσμου, σε μί συναυλία υπό τον τίτλο: «Piano: Mode of the soul».

Η Μουσική, βγαίνοντας πάντα από το δικό του προσωπικό φίλτρο θα περιλαμβάνει F. Chopin, Μ. Θεοδωρακη, Μ. Χατζιδάκι, παραδοσιακά κομμάτια και δικές του συνθέσεις.

Βιογραφικό

Ο Χρήστος Τσατσαμπάς είναι απόφοιτος του Ωδείου Αναστοπούλου στην Πάτρα διαθέτοντας δίπλωμα πιάνου και πτυχίο Αρμονίας και Αντίστιξης. Έχει ασχοληθεί ιδιαιτέρως με τη jazz μουσική και το σύγχρονο παίξιμο του πιάνου, παρακολουθώντας μαθήματα με τον Σταύρο Λάντσια. Πιστός στη συνεχή μελέτη της μουσικής, πειραματίζεται σε διάφορα στυλ και arrangements.

Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο μουσικό διδασκαλείο σε Ζαχάρω και Πύργο, το «Piano & Music», ενώ έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως τον διεθνούς φήμης πιανίστα Στέφανο Κορκολή, το εκρηκτικό δίδυμο «String Demons», τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου & Γιάννη Ζουγανέλη, τον Αντώνη Μιτζέλο, τον Γιώργο Μάτσικα, κ.α..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος