FOLLOW US: facebook twitter

Ο Παπαδόπουλος Ανδρέας στο συνδυασμό «Απόφαση Δημιουργίας» μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Παναγιωτόπουλο

Ημερομηνία: 28-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Μαζί με τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου. Με εκείνους τους ακούραστους που αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή.  Είναι οι άνθρωποι εκείνοι που δεν θέλουν άλλο να νιώθουν εγκλωβισμένοι σε ένα περιβάλλον ασφυκτικό, που δεν αφήνει περιθώρια για ανάπτυξη. Μαζί με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο.

“Είμαι ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, γέννημα θρέμμα  των Λεχαινών. Ζω με την οικογένειά μου και δραστηριοποιούμαι στα Λεχαινά, ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαι πλέον σε θέση  και να αφουγκράζομαι τις αγωνίες των πολιτών και να κατανοώ τις καίριες ανάγκες του τόπου.

Δεν μπορώ να  μένω απαθής, όταν βλέπω τον τόπο που αγαπώ να αργοσβήνει.  Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο πλαίσιο ενός οράματος για έναν υγιή και βιώσιμο Δήμο, που θα σέβεται τους πολίτες, τις καθημερινές τους ανάγκες και θα επιδιώκει την πρόοδο ουσιαστικά και όχι στα λόγια.

Ο καθημερινός αγώνας της επιβίωσης  με δίδαξε πως μόνο με σκληρή δουλειά μπορούν οι στόχοι  να γίνουν πράξη. Στους ανθρώπους που πλαισιώνουν την «Απόφαση Δημιουργίας» και τον Γιώργο τον Παναγιωτόπουλο, βρήκα την ομάδα εκείνη που συμμερίζεται και τις δικές μου αγωνίες, αλλά συνάμα έχει και τον τρόπο να κάνει τη διαφορά.

Συμπορεύομαι, λοιπόν, μαζί τους και σας καλώ όλους  να συμπαρασταθείτε σε μια κοινή προσπάθεια.

Για έναν Δήμο πιο ανθρώπινο. Για έναν Δήμο πρωτοπόρο. Για έναν Δήμο που θα γυρίσει σελίδα και θα καταφέρει να βγει από το σημερινό τέλμα.”

Με εκτίμηση ιδιαίτερη ,

Ανδρέας Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με την  ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος