FOLLOW US: facebook twitter

«Ο Πανηλειακός θα επιστρέψει πιο δυνατός»-Γ. Μώρος: «Ευχαριστώ αυτά τα έντιμα και αγνά παιδιά για την μεγάλη προσπάθειά τους»

Ημερομηνία: 30-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ε.Π.Ο. ανακοίνωσε πως οι ομάδες που υποβιβάζονται από τη Γ΄ Εθνική είναι αυτές που είχαν πέσει και μαθηματικά τη στιγμή της διακοπής και ο Πανηλειακός εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως «χαμένοι αγώνες είναι μονάχα οι αγώνες που δε δόθηκαν…».

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού

«Στην Α1 Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Ηλείας θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πανηλειακός, καθώς όπως αποφάσισε και γνωστοποίησε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., από το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (εξαιρουμένου του κρητικού ομίλου) υποβιβάζονται όσες ομάδες δεν είχαν μαθηματικές ελπίδες παραμονής κατά τη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας.

Χαμένοι αγώνες είναι μονάχα οι αγώνες που δε δόθηκαν… Ο Πανηλειακός έμεινε ζωντανός και θα επιστρέψει πιο δυνατός! Ευχαριστούμε όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν και στάθηκαν δίπλα σε εμάς και την ομάδα της πόλης μας στην πολύ δύσκολη φετινή προσπάθεια! Το μεθύσι σου δεν έχει τελειωμό…».

Από την πλευρά του, ο Γ. Μώρος, ο οποίος πρωτοστατεί ώστε η ομάδα να συνεχίσει να υφίσταται δυναμικά, έγραψε χαρακτηριστικά: «Μετά τη σημερινή απόφαση της Ε.Π.Ο., η ομάδα μας, ο Πανηλειακός μας, θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα… Μια ομάδα έντιμων και αγνών ανθρώπων κράτησε την ιστορία της ομάδας ζωντανή. Σε λίγες μέρες θα μιλήσω για όλα ονομαστικά….Ευχαριστώ αυτά τα έντιμα και αγνά παιδιά για την μεγάλη προσπάθειά τους…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος