FOLLOW US: facebook twitter

Ο Πανηλειακός Πρωταθλητής Ηλείας Κ16

Ημερομηνία: 19-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά τον τίτλο

 

Για δεύτερη σερί χρονιά ο Πανηλειακός κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλήματος Κ16, για τρίτη φορά τα τέσσερα τελευταία χρόνια, επικρατώντας στον Αμπελόκαμπο του Αστέρα με 4-2. Η ομάδα του Πύργου πήρε από νωρίς το προβάδισμα και το διαχειρίστηκε άψογα.

Ο Πανηλειακός αιφνιδίασε τον Αστέρα και μόλις στο 1΄πήρε προβάδισμα με κοντινή κεφαλιά του Κάρδαρη. Καλύτερος ο Πανηλειακός, πέτυχε και το δεύτερο γκολ στο 8΄, με τον Λυμπερόπουλο, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με χατ-τρικ που σημείωσε. Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, έχοντας και τον αέρα κόντρα στο πρώτο μέρος και τελικά μείωσε σε 2-1 με τον Σάκκο, δείχνοντας ότι ο Τελικός είχε ακόμα μέλλον. Ωστόσο ένα σχετικά γρήγορο γκολ του Πανηλειακού στο δεύτερο μέρος, έπειτα από σέντρα του εξαιρετικού Κάρδαρη και πλασέ του Λυμπερόπουλου, έκανε το 3-1 και λίγο μετά, με τον Λυμπερόπουλο ξανά, ο Πανηλειακός «καθάρισε» τον Τελικό, με ένα ωραίο γκολ προϊόν ομαδικής προσπάθειας.

Πανηλειακός: Πετρόπουλος, Κουζής, Γεωργόπουλος, Καλομοίρης, Σπηλιόπουλος, Λυμπερόπουλος, Μαρτζάκλης, Κωστόπουλος, Κάρδαρης, Θεοδωρόπουλος, Κουσκουλιάνος.

(Λιάβας, Κορομηλάς, Αλεξόπουλος, Σταθόπουλος, Λινάρδος, Φραγκοπανάγος, Μικέλης).

Αστέρας: Κριεμάντι, Ρούτσης, Κουτσομύτης, Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος, Παρμάκης, Σάκκος, Τσακοπιάκος, Ραμπαβίλλας, Χριστοδουλόπουλος, Ψιούρης

(Βασιλακόπουλος, Λιβάνης, Μαλάι, Παρασκευόπουλος, Τσάλας, Μπομπής, Αποστολόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος