FOLLOW US: facebook twitter

Ο Παναγιώτης Χρονόπουλος μαζί με τον Γιάννη Αργυρόπουλο

Ημερομηνία: 14-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Παναγιώτης (Τάκης) Χρονόπουλος, είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός και συμμετέχω στις Δημοτικές εκλογές του Δήμου Πύργου με το συνδυασμό Όραμα Δημιουργίας και με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Αργυρόπουλο.

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση και συμπορεύομαι με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Αργυρόπουλο, γνωρίζοντας την έντονη ευαισθησία του για τα ζητήματα που αφορούν την πόλη και τα χωριά μας, όπως και την ικανότητα και αποφασιστικότητά του να ασχοληθεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα με αυτά.

Επιθυμώ να συμβάλλω στη δημιουργία μιας πόλης υγιούς, σύγχρονης και ικανής να προσφέρει στους κατοίκους της ασφάλεια και σιγουριά στην καθημερινότητά τους. Την πίστη πως με την βοήθεια του Δήμου μπορούν να αναπτυχθούν επιχειρηματικά μέσα από καινοτόμες ιδέες που μπορούν να υποστηριχτούν και να γίνουν πράξη.

Οραματίζομαι μια πόλη με διευρυμένες θέσεις εργασίας για τους πολίτες της και διεκδικώ ένα τόπο με ευκαιρίες για τα παιδιά μας, ώστε να μπορούν να κινούνται με ασφάλεια και να εκφράζονται δημιουργικά.

Δεσμεύομαι πως θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για έναν καλύτερο Δήμο Πύργου και διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας για να μπορέσω να προσφέρω τόσο μέσα από την παράταξη που ανήκω, όσο και προσωπικά το καλύτερο δυνατό. Όλοι είμαστε πολύτιμοι, όλοι μπορούμε να προσφέρουμε, ειδικά τώρα στην δύσκολη συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας. Το χρωστάμε στην πόλη μας και στις επόμενες γενιές. Για ό,τι αρνητικό θα είμαστε υπόλογοι αλλά και για ό,τι θετικό περήφανοι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος