FOLLOW US: facebook twitter

Ο Νουσρέτ προκάλεσε…αμηχανία στη FIFA για όσα έκανε μετά τον τελικό

Ημερομηνία: 20-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αμηχανία στη FIFA για το πως ο διάσημος σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά τον τελικό, ενώ άγγιξε και το τρόπαιο, κάτι που απαγορεύεται από τη FIFA. 

Eνα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν αμέσως μετά τον επικό τελικό ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία ήταν ο διάσημος σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ. Οχι, δεν σχολιάστηκε για τον τρόπο που τεμαχίζει τις μπριζόλες του, αλλά για τον θρασύτατη ενέργεια να αρπάξει τον Μέσι από τον ώμο για μια φωτογραφία. Κι όμως, δεν έμεινε εκεί, ο «Salt Bae» και στενός φίλος του Τζιάνι Ινφαντίνο φωτογραφήθηκε αγκαλιά με το τρόπαιο του Μουντιάλ, κάτι που απαγορεύεται.

Αλλωστε, στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τονίζεται: «Το τρόπαιο μπορεί να αγγίξει και να κρατήσει μόνο μια πολύ επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων, η οποία περιλαμβάνει πρώην νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αρχηγούς κρατών». Ο Νουσρέτ είναι σεφ και η εικόνα του μόνο αμηχανία και προβληματισμό έχει προκαλέσει στις τάξεις της Ομοσπονδίας και όχι μόνο…

Βέβαια, ο Ινφαντίντο είχε βιντεοσκοπηθεί να αγκαλιάζει τον σεφ στο εστιατόριο του στο Κατάρ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να λέει: «Το ποδόσφαιρο ενώνει τον κόσμο και ο Νουσρέτ ενώνει τον κόσμο επίσης».

Πηγή: gazzetta.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος