FOLLOW US: facebook twitter

Ο Νίκος Ψάρρης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Τάκη Αντωνακόπουλο και την παράταξη “ΑΝΑ.ΣΑ”

Ημερομηνία: 06-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη ΠΥΡΓΟΥ ΑΝΑ.ΣΑ και τον υποψήφιο δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο, θα είναι ο πρώην πρόεδρος της Τ.Κ Κατακόλου Νίκος Ψάρρης, ο οποίος δήλωσε  τα εξής:

«Έρχονται στιγμές στην ζωή ενός ανθρώπου που βρίσκεται μπροστά σε πράγματα πολύ μεγαλύτερα από τον ίδιο. Το δυνατότερο απ΄αυτά είναι το κάλεσμα της ευθύνης, και ειδικά εκείνο που σαλπίζεται από τη συνείδηση του. Κάποιος μπορεί να το αντιπαλέψει, ένας άλλος ίσως προσπαθήσει να αδιαφορήσει, αλλά στο τέλος, ο άνθρωπος που θέλει να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη, χωρίς να χαμηλώνει το βλέμμα ,θα αγκαλιάσει την εύθηνη του και θα πορευτεί μαζί της.

Αυτό το αίσθημα ,συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου, με έφερε ενώπιον σας σήμερα, για να ανακοινώσω ότι στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, θα τεθώ ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «ΑΝΑ.Σ.Α» με υποψήφιο Δήμαρχο Πύργου τον Τάκη Αντωνακόπουλο.

Θα τεθώ στην κρίση της μεγάλης οικογένειας των συμπατριωτών μας που δεν θα κουραστώ να λέω ότι είναι δεμένοι, με χώμα και θάλασσα.

Μου είναι αδύνατον να μην αγωνιστώ από το μετερίζι της Αυτοδιοίκησης, αυτή την κρίσιμη στιγμή, που γράφετε το μέλλον του Δήμου μας, για τις δικές μας γενιές και για αυτές που έρχονται.

Στην προσπάθεια μου αυτή, είμαι σίγουρος ότι θα πορευτώ βρίσκοντας άξιους συμπαραστάτες τους συνδημότες μου ,που θα συμμετάσχουν σε μια αυτοδιοικητική κίνηση με σύνθημα «μετέχω, προσφέρω, δημιουργώ».

Στόχος μου είναι να συμβάλλω στην συγκρότηση ενός Δημοτικού Συμβουλίου, ακηδεμόνευτου και δυναμικού, όπου η δημιουργική σύνθεση θα πάρει τη θέση της τυφλής σύγκρουσης.

Η επιλογή μου να συμπορευτώ με το συνδυασμό «ΑΝΑ.Σ.Α» με υποψήφιο Δήμαρχο Πύργου τον ΤΑΚΗ  ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, έγινε με κριτήριο την γνώση και πολυετή του εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση ,την πολιτική του πείρα και την ευρύτερη κοινωνική του καταξίωση. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι το κατάλληλο πρόσωπο να κινηθεί φιλόδοξα και εμπνευσμένα αλλά και ρεαλιστικά και μετρημένα ,όταν χρειαστεί ,να κινηθεί ευέλικτα απέναντι σε αγκυλώσεις και να σβήσει παθογένειες που φαίνονται ανίκητες, κάνοντας ανατροπές, όπου χρειαστεί ,αλλά και κτίζοντας πάνω σε κάθε γερή βάση που έχει ήδη θεμελιωθεί.

Η απόφαση μου να συμπορευτώ με τον Τάκη Αντωνακόπουλο, πηγάζει από την κοινή μας δράση στην Αυτοδιοίκηση κατά την οκταετία 1990-1998, όταν εγώ διατελούσα Πρόεδρος της Τ.Κ Κατακόλου και ο Υποψήφιος Δήμαρχος εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος στην Τ.Ε.Δ.Κ (Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων) Ν. Ηλείας. Εμφανίζεται  σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ το σύνθημα, που τότε ένωσε όλους τους μαζικούς φορείς : κόμματα ,βουλευτές ,Επιμελητήριο, Εργατικό κέντρο, μη εξαιρουμένου και του Σεβαστού Μητροπολίτου Ηλείας κ.κ Γερμανού, που όποτε παρέστη ανάγκη ήταν παρών, με αποτέλεσμα την διεκδίκηση και υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής του Λιμανιού που πετύχαμε τότε, όπως ο εκσυγχρονισμός και η επέκταση του Λιμένος ,κατασκευή μαρίνας, αποχέτευση, βιολογικός καθαρισμός και ύδρευση ,ώστε να αναδειχθεί το ψαροχώρι του Κατακόλου στο δεύτερο, μετά τον Πειραιά, λιμάνι σε προσέλευση τουριστικών πλοίων στην χώρα.

Η μάχη μας ,η έφοδος στο μέλλον ,δεν μπορεί να έχει νικητές και ηττημένους , νικήτρια πρέπει να είναι μόνο η Ανάπτυξη του Δήμου μας .

Σας καλώ όλους σε μια δημιουργική συστράτευση προσφοράς και ελπίδας, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ριζικά νοοτροπίες και δομές. Κυρίως απευθύνομαι προς την ελπιδοφόρα νεολαία του Δήμου μας ,αφού η Κίνηση μας πρωτίστως στων ΝΕΩΝ την ενεργοποίηση και προσφορά αποβλέπει και για αυτό τους καλώ να πυκνώσουν τις τάξεις της Κίνησής μας και να λάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους ανήκει.

Και επειδή, πολύ σωστά, λένε ότι οι μάχες δίνονται από στρατηγούς αλλά κερδίζονται από στρατιώτες, καλώ κάθε συμπολίτισσα και συμπολίτη να κοιτάξει πρώτα μέσα του και να πάρει δύναμη και έπειτα, να ριχτεί μαζί μας στον κοινό αγώνα.

Τέλος έχω τάξει τον εαυτό μου στην ευρύτερη προοδευτική δημοκρατική συμμαχία και έτσι θα πορευτούμε και μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.

 

Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Νίκος Ψάρρης (πρώην πρόεδρος Κατακόλου»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος