FOLLOW US: facebook twitter

Ο Νίκος Λαϊνόπουλος «Καρυωτάκης» στην ταινία «Θυσία»!

Ημερομηνία: 27-09-2022 | Συντάκτης:

Ο Πυργιώτης δικηγόρος και ερασιτέχνης ηθοποιός  συνεχίζει την πορεία του εκτός από το θέατρο  στην μικρή και την μεγάλη οθόνη με ρόλους- έκπληξη!

Σε έναν ρόλο- έκπληξη, αυτόν του  μεγάλου  θλιμμένου ποιητή μας και “ιδανικού αυτόχειρα” Κώστα Καρυωτάκη, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στον κινηματογράφο σε λίγο καιρό, τον Πυργιώτη δικηγόρο και ερασιτέχνη ηθοποιό, ιδρυτή και μέλους ης Θεατρικής Ομάδας Πύργου “Προσκήνιο” Νίκο Λαϊνόπουλο!

Ο Νίκος Λαϊνόπουλος, ιδιαίτερα στον Πύργο,  δεν χρειάζεται θαρρώ μεγάλες συστάσεις. Μπορεί να είναι ένας επιτυχημένος δικηγόρος που αγαπά και υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο την νομική επιστήμη εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο δεν απαρνήθηκε ούτε στιγμή την αγάπη του για την  τέχνη, την ηθοποιϊα και το θέατρο.  Βεβαίως από την εποχή των Άγριων Μελισσών και μετά, όπου συμμετείχε δύο φορές στο καστ με μικρούς ρόλους, φαίνεται πως ερωτεύτηκε και την τηλεόραση, θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια και στον “Σασμό” αλλά τώρα  και τον κινηματογράφο!  Συμμετείχε ήδη στην ιστορική ταινία  “Το όνειρο των γενναίων”-   “ Thε Dream of the Brave” που μεγάλο μέρος της γυρίστηκε στην Ηλεία και τώρα θα τον απολαύσουμε σύντομα στον ρόλο του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη στην ταινία “ ΘΥΣΙΑ” του Μπάμπη Τσόκα που γυρίζεται αυτές τις μέρες στην Πρέβεζα!

Διπλή εμφάνιση λοιπόν για τον Νίκο Λαϊνόπουλο, στην μικρή και την μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με το prevezablogspot.com “τα γυρίσματα της ταινίας “Θυσία” του Μπάμπη Τσόκα, βρίσκονται στην τελική ευθεία, ενώ το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο μυθιστόρημα “Το ρολόι μέσα στο σύννεφο” του Πρεβεζάνου Δικηγόρου και Συγγραφέα, Απόστολου Τάσση.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο περίπου αναμένεται να ολοκληρωθούν σε λίγο διάστημα και έπειτα θα ξεκινήσει η διαδικασία του μοντάζ στην Σουηδία.  Αυτές τις μέρες σκηνές πραγματοποιήθηκαν και πάλι στο ιστορικό κέντρο και πιο συγκεκριμένα, στο Σαιτάν Παζάρ. Μάλιστα πραγματοποιήθηκε και η σκηνή μεταξύ του Καρυωτάκη και της Ροζίνας, διάσημης εταίρας της Πρέβεζας.  Την Ροζίνα ενσαρκώνει ο γνωστός μίμος και ηθοποιός, Διονύσης Ζάχος ! Επίσης, μεγάλη τιμή για την Πρέβεζα η δωρεάν παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων του τραγουδιού “ΠΡΕΒΕΖΑ” από τον συνθέτη Γιάννη Γλέζο.

Στην ταινία στην οποία συμμετέχει πλήθος εθελοντών ηθοποιών αναμένεται να την δούμε στις αρχές του επόμενου έτους και θα προβληθεί σε διάφορα μέρη του κόσμου”.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ prevezablogspot.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος