FOLLOW US: facebook twitter

Ο Νίκος Κοροβέσης δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα

Ημερομηνία: 07-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

Στο πρώτο συμπόσιο της Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Εταιρείας των Ελλήνων Δασκάλων και των Ambassadors Teachers 4 Europe  της Άρτας, Ηλείας και Μεσσηνίας έλαβε μέρος ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας κ. Νίκος Κοροβέσης για την Παγκόσμια μέρα του Περιβάλλοντος.

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης, συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για αυτή τους την πρωτοβουλία καθώς έτσι  κατάφεραν οι μαθητές να ξεφύγουν από το σύνηθες και οριοθετημένο πρόγραμμα της εκπαίδευσης ανοίγοντάς τους νέους ορίζοντες . Τέτοιες δράσεις όπως αυτή αποτελούν μια ηλιαχτίδα για το σήμερα και το αύριο, καθώς η μόλυνση του περιβάλλοντος και η κλιματική αλλαγή θεωρούνται από τις σημαντικότερες περιβαλλοντολογικές, κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις  που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι τόσο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όσο και ο ίδιος προσωπικά  θα βρίσκονται πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές και εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα δούμε και άλλες τέτοιες παρόμοιες δράσεις στο μέλλον.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος