FOLLOW US: facebook twitter

Ο νέος Πρέσβης του Μπαγκλαντές στον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 06-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τον νέο Πρέσβη του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα Mr. Ashud Ahmed υποδέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ.Λέντζας Γ.

Ο Δήμαρχος αφού τον καλωσόρισε στο Δημαρχείο της Βάρδας, του έθεσε σημαντικά ζητήματα που πρέπει άμεσα να επιλυθούν, όπως η επίσημη καταγραφή των υπηκόων του Μπαγκλαντές στο Δήμο μας, και ιδιαίτερα στη Ν. Μανολάδα, αφού με πρόχειρους υπολογισμούς πρέπει να ξεπερνούν τις επτά χιλιάδες. Επιπλέον ο Δήμαρχος τόνισε πως πρέπει ή καθημερινότητα των υπηκόων του Μπαγκλαντές να προσαρμόζεται στους νόμους και τους κανόνες που διέπουν την Ελληνική νομοθεσία για την εύρυθμη συνύπαρξη με τους συνδημότες μας.

Συζητήθηκαν ακόμα όλα τα μέτρα που έχει λάβει ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κατά της διασποράς και εξάπλωσης του κορονοϊού, καθώς και σχέδιο δράσης για την προαγωγή και αγωγή υγείας των υπηκόων του Μπαγκλαντές.

Από τη πλευρά του ο Πρέσβης του Μπαγκλαντές, άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του Δημάρχου, και τόνισε πως θα προσπαθήσει για την άμεση λύση και αντιμετώπισή των προβλημάτων που δημιουργούνται από την υπερσυγκέντρωση των υπηκόων του Μπαγκλαντές στο Δήμο μας. Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ο Πρέσβης είχε συνάντηση με εκπροσώπους των εργατών γης, και συνομίλησε μαζί τους, για τα μέτρα προφύλαξης κατά του COVID-19 που οφείλουν να τηρούν, και διάφορα εργασιακά ζητήματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος