FOLLOW US: facebook twitter

Ο Νέος Δ/ντης Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Ηλείας, στο Δήμαρχο Πύργου

Ημερομηνία: 22-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, ο Νέος Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Γιώργος Φωτεινόπουλος.

Στη συνάντηση με το Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, συζητήθηκαν τα σημαντικά και επίκαιρα θέματα της Παιδείας στο Δήμο Πύργου και ειδικότερα

Η επανεκκίνηση της νέας σχολικής χρονιάς.  Ο Δήμαρχος Πύργου τόνισε:  «Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Πύργου έχει προγραμματίσει, την παροχή σε όλα τα σχολεία – πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης – την παροχή δωρεάν,  προστατευτικών μασκών, αντισηπτικών και κάθε υποστηρικτικού υλικού, με σκοπό την αποφυγή κινδύνου εμφάνισης ή και διάδοσης κορωνοϊού στην εκπαιδευτική κοινότητα.  Όλοι οι  μαθητές του Δήμου Πύργου, θα συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία,  με τις προδιαγραφές που καθορίζουν οι Υγειονομικές αρχές.

Ένα ακόμα ζήτημα που αφορά την ορθή λειτουργία των σχολικών μονάδων, αποτελεί , η εξέλιξη του διαγωνισμού, σχετικά με την πλήρωση των θέσεων των σχολικών καθαριστριών. Τέλος, στο τραπέζι τέθηκε το θέμα των σχολικών κτιριακών υποδομών, με ιδιαίτερη αναφορά, στα προβλήματα που έχουν προκύψει σχετικά με την ολοκλήρωση του Λυκείου Καράτουλα και την οριστική μεταφορά του 1ο Λυκείου Πύργου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πύργου Δημήτρης Μεσσαλάς – αρμόδιος σε Θέματα Εκπαίδευσης – Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος