FOLLOW US: facebook twitter

O Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι συνελήφθη για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση σε τρεις γυναίκες

Ημερομηνία: 26-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Σοκ στο Νησί και τις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι με τον Μπεντζαμίν Μεντί, ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε προσωρινά από την αστυνομία του Cheshire, κατηγορούμενος για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε τρεις γυναίκες. Τον απέβαλαν μέχρι νεωτέρας οι Πολίτες.

Στη σύλληψη του Μπεντζαμίν Μεντί προχώρησε η αστυνομία του Cheshire την Τρίτη, με τον Γάλλο μπακ της Μάντεστερ Σίτι να κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε τρεις γυναίκες.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Αρχές, ο 27χρονος Γάλλος αμυντικός αντιμετωπίζει τέσσερις βαθμούς στο δικαστικό σύστημα της Βρετανίας για την κατηγορία του βιασμού κι έναν για τη σεξουαλική παρενόχληση, με τις πράξεις να χρονολογούνται ανάμεσα στον Οκτώβριο του 2020 και τον Αύγουστο του 2021.

Ο Μεντί προφυλακίστηκε από την αστυνομία και θα περάσει την πόρτα της αίθουσας στο δικαστήριο του Chester την Παρασκευή, 27 Αυγούστου.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας, η Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι ο Μεντί αποβλήθηκε προσωρινά από τον σύλλογο, καθώς η έρευνα για τις κατηγορίες του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Μπεντζαμίν Μεντί, παγκόσμιος Πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας το 2018, αγωνίζεται στην Premier League και τους Σίτιζενς από το καλοκαίρι του 2017 με απολογισμό 75 συμμετοχές και 2 γκολ, έχοντας μεταγραφεί από τη Μονακό έναντι 57,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χάβρη, πριν μετακομίσει στη Μαρσέιγ το 2013. Με τους Τρικολόρ μετράει 10 συμμετοχές, μόλις μία εκ των οποίων στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Πηγή: gazzetta.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος