FOLLOW US: facebook twitter

Ο Μανούσος Μανουσάκης στη Μέλισσα Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 23-08-2022 | Συντάκτης:

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών παραβρέθηκε στην προβολή ταινίας του στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Παρουσία του ίδιου του αγαπημένου σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών, Μανούσου Μανουσάκη, έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η προβολή της ταινίας του “Η Σκιάχτρα” στη Μέλισσα του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους Ολυμπίας.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πολύς κόσμος και μάλιστα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον σκηνοθέτη που ήταν ευδιάθετος και προσιτός σε όλους, εισπράττοντας την αγάπη τους.

Η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μέλισσας Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου του απένειμε το  Τιμητικό βραβείο της Μέλισσας, ένα ιδιαίτερο εικαστικό καθώς και μια πέτρα που φιλοτέχνησε ο πρεσβευτής της Παγκόσμιας Ειρήνης, με ένα κλαδί ελιάς Τάκης Ιωαννίδης. Στον σύντομο χαιρετισμό της σημείωσε μεταξύ άλλων: “Συνεχίζουμε τις πολιτιστικές μας δράσεις σε μια προσπάθεια ανάδειξης της φιλόξενης, παραγωγικής και δημιουργικής κοινότητας μας, της αγαπημένης μας Μέλισσας. Απόψε είναι ιδιαίτερη τιμή για το χωριό μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή η παρουσία ενός σπουδαίου Έλληνα και λειτουργού της τέχνης. Μαζί μας είναι ο σκηνοθέτης των μεγάλων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών ταινιών Μανούσος Μανουσάκης.

Οι δραματικές σειρές που σκηνοθέτησε, σεναριακά βασίζονται σε απαγορευμένους έρωτες. Ας θυμηθούμε τις εξής: ψίθυροι καρδιάς, Άγγιγμα ψυχής, Μη μου λες αντίο, Η αγάπη ήρθε από μακριά… Είχαν τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης. Είναι ο άνθρωπος που “τρέλανε” τα μηχανάκια της AGB. Ανέδειξε ηθοποιούς που στη συνέχεια έκτισαν Καριέρα. Είναι ο γητευτής των ετερόκλητων εραστών…”.

Ο κόσμος υποδέχτηκε με θερμό χειροκρότημα τον κ. Μανουσο Μανουσάκη ενώ πολλοι ήταν εκείνοι που τον συνεχάρησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του. Όλοι ήθελαν να τον συγχαρούν προσωπικά , αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του. Στην όμορφη βραδιά συμμετείχαν ακόμα ο αντιδήμαρχος Σάκης Κεκκάτος, ο  υποψήφιος Βουλευτής Νίκος Καλάκος, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Χρήστος Παλαιολόγος κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος