FOLLOW US: facebook twitter

Ο Κασιδιάρης ιδρύει επίσημα κόμμα στα πρότυπα της ΧΑ

Ημερομηνία: 21-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Συνέχεια στον βίαιο, εθνικιστικό και ρατσιστικό δρόμο που χάραξε με την νεοναζιστική Χρυσή Αυγή δίνει σήμερα με την εξαγγελία ενός νέου κινήματος, ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ακολουθώντας την τάση της εποχής, ο ίδιος απευθύνει διάγγελμα στο οποίο ανακοινώνει ότι δεν μετέχει πλέον στο «κόμμα» της Χρυσής Αυγής, διότι «η πρόταση που κατέθεσε για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση δεν έγινε αποδεκτή».

Ο υπόδικος Ηλίας Κασιδιάρης και δεξί χέρι του “φύρερ” Μιχαλολιάκου ανακοίνωσε σήμερα μέσω βίντεο στο YouTube την ίδρυση νέου κινήματος Ελλήνων “για την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του Ελληνισμού”.

Με το ίδιο εθνικιστικό αφήγημα, όλα προβλέπουν μία νέα ζοφερή πραγματικότητα με τη βία, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία να έχουν και πάλι γνήσιους υπερασπιστές. Ο εθνικισμός να φωλιάζει πάλι κάτω από έννοιες όπως ο “Ελληνισμός” και ο “πατριωτισμός” και η προστασία της ελληνικότητας να σκοτώνει πάλι αθώους.

Όπως όλα δείχνουν, ο κ. Κασιδιάρης θέλει να συνεχίσει αυτό που άφησε στη μέση με τη νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, και σπέρνοντας πάλι το μίσος και τη διχόνοια, να τραμπουκίσει, να φοβίσει να βιαιοπραγεί.

Το ερώτημα είναι, αν υπάρχει πια χώρος για κάτι τέτοιο ή αν τον πρόλαβαν άλλοι…

Πηγή: rosa.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος