FOLLOW US: facebook twitter

Ο Ηλείος τραγουδοποιός Σπύρος Παρασκευάκος στο «Δωμάτιο»

Ημερομηνία: 12-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Κάθε Πέμπτη του Δεκέμβρη στο θέατρο Ειλισσός με έναν διαφορετικό καλεσμένο

 

Ο  Ηλείος συνθέτης και τραγουδοποιός Σπύρος Παρασκευάκος, έχοντας στις αποσκευές του δύο δισκογραφικές εργασίες [”Απ’ το μηδέν” (στίχοι – μουσική) με ερμηνευτή τον Ζαχαρία Καρούνη και συμμετοχή της Πολυξένης Καράκογλου και  ”Τρίτη έξοδος” (μουσική) σε στίχους Γιάννη Βασιλόπουλου και ερμηνεύτρια τη Δήμητρα Σελεμίδου με τη φιλική συμμετοχή του Φοίβου Δεληβοριά] και την πρώτη του ποιητική συλλογή ”Μικρά καρφιά” –  τα οποία κυκλοφορούν όλα από τη Μικρή Άρκτο – «κλείνεται» στο δωμάτιό του και μας προσκαλεί να μοιραστούμε μαζί του αυτές τις μουσικές βραδιές με μια πιο προσωπική διάθεση και ατμόσφαιρα.

Το Δωμάτιο αυτό λοιπόν κάθε Πέμπτη, θα γεμίζει από μελωδίες, ποίηση, τραγούδια και πολλά συναισθήματα! Τραγούδια άλλοτε από το θέατρο, άλλοτε από τις αποσκευές του και άλλοτε διασκευές – συνομιλίες των μουσικών καταβολών του συνθέτη.

Ένα ρεσιτάλ δωματίου το οποίο κάθε φορά θα μοιράζεται με έναν εκλεκτό καλεσμένο-συνεργάτη, φίλο ή καλλιτέχνη που θαυμάζει και τον έχει επηρεάσει με κάποιο τρόπο στη μέχρι τώρα καλλιτεχνική του πορεία.

Η πρεμιέρα έγινε την περασμένη Πέμπτη με την  Κατερίνα Παράσχου, μία νέα ερμηνεύτρια την οποία μας σύστησε  ο Σπύρος όπου και μοιράστηκαν για πρώτη φορά με το κοινό τα νέα τραγούδια που ετοιμάζουν και συνεχίζει την προσεχή Πέμπτη 13 Δεκέμβρη. Το πρόγραμμα για τις τρεις επόμενες Πέμπτες του μήνα έχει ως εξής:

Πέμπτη 13/12: Imiterasu, μετά τη συνεργασία στο Εθνικό θέατρο «Ο καιρός της αγάπης μας», στo πλαίσιο του Εργαστηρίου σύνθεσης, ξαναβρίσκεται μαζί με τον Σπύρο Παρασκευάκο για να παρουσιάσουν καινούργια τραγούδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν άμεσα.

Πέμπτη 20/12 : Παυλίνα Βουλγαράκη, αγαπημένη φίλη και συνοδοιπόρος σε έναν κοινό καλλιτεχνικό κόσμο μαζί με τον Σπύρο. Μία βραδιά-ύμνος στον Έρωτα.

Πέμπτη 27/12 : Απόστολος Κίτσος, ο «Γλυκός Γενάρης», ο άνθρωπος με τον οποίο κυκλοφόρησε ο Σπύρος Παρασκευάκος τα πρώτα του τραγούδια. Βαδίζοντας  οι δύο τους παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια, θα μοιραστούν το Δωμάτιο για να ξανασυστήσουν τα τραγούδια τους καθώς και τη νέα δισκογραφική εργασία του Απόστολου με τίτλο «Κάτι παράξενο» (σύνθεση Μιχάλης Καλογεράκης).

Η παρέα στο Δωμάτιο ολοκληρώνεται με τον κιθαρίστα Παύλο Κατσιβέλη.

Το video της παράστασης έχει επιμεληθεί ο Lego Boy.

Την αφίσα έχει σχεδιάσει ο Κωνσταντίνος Μπελιάς.

Ώρα έναρξης 21.30.

Είσοδος 10€ με κρασί η μπύρα

Θέατρο Ειλισσός | Αγλαονίκης 3 & Βουλιαγμένης 40, Αθήνα (Μετρό Ακρόπολη ή Συγγρού-Φιξ)

Κρατήσεις  210 9214248 & 6944 301678

www.eilissos.gr  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος