FOLLOW US: facebook twitter

Ο «Ιδανικός σύζυγος» κερδίζει τις εντυπώσεις

Ημερομηνία: 05-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Κανονικά ξανά από σήμερα οι παραστάσεις στο θέατρο Απόλλων από την Ομάδα Θεάτρου Προσκήνιο στο γνωστό έργο του Όσκαρ Ουάιλντ

Συνεχίζονται ξανά από σήμερα το βράδυ μετά από παύση δύο ημερών, οι παραστάσεις για το  εξαιρετικό έργο του Όσκαρ Ουάιλντ «Ιδανικός σύζυγος» που ανεβάζει φέτος με εξαιρετική επιτυχία η Ομάδα Θεάτρου Προσκήνιο σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, στις 9.30 μμ στο Θέατρο «Απόλλων».

Το έργο είναι ένα  πολιτικό θρίλερ αλλά και μια πρωτότυπη φαρσοκωμωδία, με έντονο σασπενς, πολύ γέλιο, εξαιρετική πλοκή αλλά και αισθητική από πλευράς σκηνικών και κουστουμιών, .που σατιρίζει αρκετά τσουχτερά τη δημόσια, κοσμική και πολιτική ζωή των ανωτέρω τάξεων. Μια παράσταση πολύ καλοστημένη που κέρδισε ήδη τις εντυπώσεις, με εξαιρετικές ερμηνείες,  ένα έργο διαχρονικό και επίκαιρο κι ας γράφτηκε εδώ και έναν και πλέον αιώνα.  Η Ομάδα Θεάτρου Προσκήνιο, σε μια από τις καλύτερες στιγμές της, με τα παλαιά και έμπειρα μέλη της αλλά και με νέα γεμάτα ζωή πρόσωπα, δίνει τον καλύτερο εαυτό της επί σκηνής και μας περιμένει να την απολαύσουμε.  Παραστάσεις καθημερινά – εκτός Δευτέρας και Τρίτης- έως και τις 16 Φεβρουαρίου στο θέατρο Απόλλων. Τηλ κρατήσεων  26210 36521.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος