FOLLOW US: facebook twitter

«Ο Ιανός χτύπησε και το σιτρακ των Θινών»: Τι επισημαίνει ο δημοτικός σύμβουλος Πηνειού Παναγιώτης Θανόπουλος

Ημερομηνία: 01-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Αρκετές ζημιές προκάλεσε στο πέρασμά του ο Ιανός, στο σιτρακ που είχε τοποθετηθεί από τον δήμο Πηνειού στην παραλία των Θινών, σύμφωνα με τις καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Θανόπουλο που παρουσιάζει και σχετικό φωτογραφικό υλικό. Μάλιστα καλεί την δημοτική αρχή να το απομακρύνει πριν καταστραφεί εντελώς από επόμενες κακοκαιρίες.

Όπως τονίζει ο κ. Θανόπουλους «Παρά τις επισήμανσης μας ως παράταξη αλλά κι εμένα προσωπικά στο έκτακτο Σ. Τ. Ο. λόγο της κακοκαιρίας Ιανός, ώστε να μαζευτούν και αποθηκευτούν τα SEATRAC από τις παραλίες λόγο των έντονων καιρικών συνθηκών όπου θα έπλητταν την περιοχή και τις διαβεβαιώσεις από μεριάς της Δημοτικής Αρχής ότι έχει τακτοποιηθεί ήδη το θέμα, μέρη του εξοπλισμού είναι εγκαταλελειμμένα και κατεστραμμένα στην παραλία Θινών και στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου Βρανά όπως και στις εικόνες βλέπουμε.

Ευελπιστούμε για την άμεση διευθέτηση του θέματος μετά και από αυτό γιατί τα SEATRAC είναι απαραίτητα για τα Α.Μ.Ε.Α και λειτουργικά όπως απαιτούν οι τεχνικές τους προδιαγραφές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος