FOLLOW US: facebook twitter

O Ιακωβάκης προανήγγειλε την δημιουργία της Κίνησης «Καθαρό Ποδόσφαιρο»

Ημερομηνία: 07-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πρώην πρόεδρος του Ηλειακού Λεχαινών, Άρης Ιακωβάκης, με επιστολή του πήρε θέση για το θέμα της δικαίωσης του Α.Ο. Μακρισίων από την Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο., δηλώνοντας πως η μεγαλειώδης νίκη του Α.Ο.Μ. επί της ηγεσίας της ΕΠΣΗ δίνει το έναυσμα για το οριστικό τέλος της Διοίκησης Κουλούρη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Μάλιστα, προαναγγέλλει και την δημιουργία της Κίνησης «Καθαρό ποδόσφαιρο», που θα διεκδικήσει την διοίκηση της ΕΠΣ Ηλείας!

Η επιστολή του Άρη Ιακωβάκη έχει ως εξής:

«Το σθένος των ανθρώπων ενός ευγενικού, όπως το χαρακτήρισα σε προηγούμενη παρέμβαση μου Σωματείου, πρέπει να αποτελέσει τον Φάρο και πιλότο ολόκληρου του ηλειακού ποδοσφαίρου, προκειμένου να απαλλαγεί από την καθεστωτική Διοίκηση της ΕΠΣΗ. Ο Ιστορικός Σύλλογος του ΑΟ Μακρισίων πανηγυρίζει τώρα την δίκαια προαγωγή του στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ, όμως μαζί του το Ηλειακό Ποδόσφαιρο πρέπει να χαίρεται την ουσιαστική απελευθέρωσή του. Είναι μοναδική ευκαιρία να αποτινάξει την παρασκηνιακή άσκηση πίεσης, εκ μέρους της ηγεσίας της Ένωσης, με σκοπό να εκβιάζει τα Σωματεία μέλη της με ποταπά κριτήρια, ενώ θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο και τα μέλη της ΕΠΣΗ να είναι το “αφεντικό” της Ένωσης, μιας και αυτά επιλέγουν τους Διοικούντες αυτής.

Η διπλή μεγαλειώδης νίκη των Μακρισίων, κατά της ηγεσίας της ΕΠΣΗ, δίνει το έναυσμα για το οριστικό τέλος της Διοίκησης του Κου Αρ. Κουλούρη. Πολύ σύντομα η κίνηση “Καθαρό Ποδόσφαιρο”, με μια πλειάδα νέων Παραγόντων, Διαιτητών, Προπονητών και παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών, θα κοινοποιήσουν την συγκρότηση ενός σχήματος το οποίο θα απαλλάξει το ηλειακό ποδόσφαιρο, από την στασιμότητα που επέβαλε σ’ αυτό, η δεκαπενταετής και πλέον παρουσία του κου Προέδρου της ΕΠΣΗ».

Φωτο: Βαγγέλης Δημητρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος